«Ζωές παράλληλες»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο νέο σίριαλ του Mega
Media

«Ζωές παράλληλες»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο νέο σίριαλ του Mega

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα σειρά του Mega «Ζωές Παράλληλες».

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Η Εϋλούλ είναι ένα όμορφο κορίτσι 17 ετών που προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια. Στο σπίτι της περνάει δύσκολες στιγμές και αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Όμως η ζωή της ανατρέπεται τραγικά όταν εξομολογείται στη μητέρα της πως ο πατριός της την παρενοχλεί. Αυτό που θα ακολουθήσει όμως, δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της.

Η μητέρα της, η Μεσουντέ αντί να διώξει τον σύζυγό της, μην έχοντας άλλο μέσο να προστατέψει την κόρη της και ανήμπορη να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της, επιλέγει να στείλει την Εϋλούλ στο ορφανοτροφείο. Μακριά από τη μητέρα της και τα αδέρφια της πρέπει να βρει τη δύναμη να επιβιώσει και να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη. Οι πρώτες μέρες στο ορφανοτροφείο δεν είναι εύκολες. Η υποδιευθύντρια η Φεριντέ είναι μία νέα δυναμική νέα κοπέλα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανατροφή των κοριτσιών που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της. Εκείνη όμως δεν αντέχει και ξεσπά.

Η Εϋλούλ, άθελά της, θα βρεθεί μπλεγμένη σε μια απίστευτη περιπέτεια που θα της στοιχίσει ακριβά καθώς ο πατριός της εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της κι εκείνη είναι αποφασισμένη να μην τον αφήσει να την αγγίξει ξανά. Τραυματισμένος από την πρόγονή του ο πατριός της Εϋλούλ αναγκάζεται να πάει με το ταξί του στο νοσοκομείο και έτσι ειδοποιείται η αστυνομία που πάει για να του πάρει κατάθεση. Φυσικά δεν αποκαλύπτει την αλήθεια.

Την ίδια ώρα η Φεριντέ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια κοπέλα που φεύγει κλαίγοντας από το σπίτι του όμορφου γείτονά της του Τοπράκ προπονητή κολύμβησης των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου. Η Μεράλ θα πείσει την Εϋλούλ να βγουν για μια βόλτα στο πάρκο και εκεί μπλέκεται ξανά, όταν κατά την διάρκεια της βόλτας ο Κεμάλ εμφανίζεται ξανά και η κατάσταση λήγει με πολύ άσχημο τρόπο. Τα νέα φτάνουν στα αφτιά της Μεσουντέ που παρακολουθεί ανήσυχη και από απόσταση τις εξελίξεις στη ζωή της κόρης της.

Τα κορίτσια αποβάλλονται απ’ τα σχολεία τους και η Φεριντέ αποφασίζει με μια κίνηση ματ, να κάνει κάτι δραστικό για να τα προστατέψει. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της Τζεμρέ μαθαίνει ότι η επιχείρησή του έχει πτωχεύσει. Η Εϋλούλ και οι φίλες της προσπαθούν να προσαρμοστούν στο καινούργιο τους σχολείο παρά τις δυσκολίες και τις αντιδράσεις των πλούσιων συμμαθητών τους. Η Τζεμρέ, μετά τον τραγικό θάνατο των γονιών της, καταλήγει στο ορφανοτροφείο, ανήμπορη να διαχειριστεί τη θλίψη και τη μοναξιά της. Η Εϋλούλ θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει, ενώ η Μεσουντέ θα την επισκεφτεί στο ορφανοτροφείο.


Η Μεσουντέ δεν γνωρίζει πως άθελά της έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της Εϋλούλ, καθώς ο Κεμάλ την έχει ακολουθήσει κρυφά στο ορφανοτροφείο. Ο αδίστακτος άντρας δεν θα διστάσει να πλησιάσει την Εϋλούλ στο πάρκο και να την απειλήσει πως αν δεν κάνει ότι θέλει θα βλάψει τη μητέρα και την αδερφή της. Το ίδιο βράδυ, ο Σερκάν θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved