Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Daddy cool»
Media

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις της σειράς «Daddy cool»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε συνέντευξή του αποκάλυψε τις εξελίξεις της σειράς «Daddy cool».

Ο Μάξιμος θα πάρει θέση στην πλεκτάνη που έχει στήσει η Κατερίνα;

Μιλάμε για τον αδερφό του, τον Μήτσο, επομένως σαφέστατα και ως αδελφός του θα πει τη γνώμη του, αλλά δεν θα είναι αυτός που θα κινήσει τα νήματα για να παρθούν αποφάσεις. Πιστεύω όμως ότι και η Κατερίνα έχει τους λόγους της που έδρασε έτσι. Όταν βλέπουμε τα λάθη των άλλων, δεν τα δικαιολογούμε τόσο, αλλά καταλαβαίνουμε τα δικά μας. Επειδή όμως όλοι μας είμαστε ξεχωριστοί και διαφορετικοί, πρέπει να κατανοούμε και το λόγο για τον οποίο κάποιος άλλος κάνει λάθος ακόμα κι αν αυτό το λάθος είναι μεγάλο σε σχέση με τα δικά μας στάνταρ και δεδομένα. Νομίζω λοιπόν ότι και ο Μάξιμος κάπως δικαιολογεί μέσα του την Κατερίνα. Νομίζω επίσης ότι από όλους τους ήρωες που βρίσκονται στη σειρά, κα­νένας δεν είναι κακός. Ακόμα και τα κακά πράγματα που τυχαίνει κάποιοι να κάνουν, κάτι τους έχει συμβεί και μετά είναι έτοιμοι να τα διορθώσουν και να πουν συγγνώμη γι’ αυτά. Απλά ο Μάξιμος είναι πιο διορατικός και τα καταλαβαίνει λίγο νωρίτερα.

Ποια νέα συμφορά φέρνει ο ερχομός του πατέρα της Στέλλας;

Θα αναστατώσει πολύ τα νερά γιατί ο πατέρας της είναι ο μέγα λοβαρόνος. Έρχεται για να πάρει την κόρη του και το χρήμα δυστυχώς σε όλες τις εποχές έχει μια τεράστια δύναμη ως προς το να διαβρώνει άλλους ανθρώπους και να τους κάνει να βοηθάνε ακόμα και σε μια κακή πράξη. Ο Μάξιμος φυσικά θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να μη γίνει αυτό και να πείσει πιθανότατα τον πατέρα τη ότι δεν είναι μόνο τα λεφτά που μετράνε. Βέβαια, πώς πείθεις ένα βαρόνο για αυτό το πράγμα; Ο Μάξιμος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι ο ήρωας ίου παραμυθιού μας, που λέγεται «Daddy cool», κάτι θα καταφέρει στο τέλοςΤελικά, ο Μάξιμος δεν είναι ο πατέρας της Δανάης.

Η Δανάη όμως θα βρει τρόπο να μείνει στη ζωή του Μάξιμου και του Κωστή;

Δεν νομίζω ότι μόνο η Δανάη θα βρει τον τρόπο- νομίζω ότι και ο Μάξιμος και ο Κωστής, ο γιος του, θα τη θέλουν ,στη ζωή τους. Και οι τρεις κάτι βρίσκουν σε αυτή την καινούργια σχέση. Είναι η κόρη μιας παιδικής φίλης του Μάξιμου που έχει πεθάνει σε ένα δυστύχημα και ο Μάξιμος, ως περιποιητικός άνθρωπος που είναι, θέλει να της δώσουν μια χείρα βοηθείας. Ο Κωστής, πάλι, φαίνεται να ψιλοτσιμπιέται μαζί της τώρα που έχει φύγει η Μαριάντζελα στην Κρήτη. Οπότε, όλοι μαζί με ένα τρόπο συμβάλλουν στο να μεί­νει η Δανάη στη ζωή τους και πιστεύω ότι θα μείνει.

Η περιποιητικότατα που δείχνει ο Μάξιμος σε όλους τους... κατατρεγμένους τον μπλέκει σε ιστορίες. Η αλήθεια είναι ότι πια τα δύο ακραία πράγματα όπως το να είσαι πολύ καλός ή να είσαι κα­κός μπορούν να σε οδηγήσουν σε προβλήματα. Ο Μάξιμος είναι αρκετά καλός σε σχέση με το μέσο όρο, είναι ουσιαστικά καλός και αυτό πολλές φορές τον οδηγεί σε μπλεξίματα, τα οποία όμως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει. Δεν θα άλλαζε το χαρακτήρα του και τα πιστεύω του προκειμένου να μη βρεθεί σε προβλήματα.

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved