Οι φαρμακερές ατάκες του Survivor την εβδομάδα που πέρασε! Ο κακός… χαμός!
Media

Οι φαρμακερές ατάκες του Survivor την εβδομάδα που πέρασε! Ο κακός… χαμός!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πραγματικά καθοριστική για τη συνέχεια του Survivor με κύριους πρωταγωνιστές βέβαια τους παίκτες στην ομάδα των Διασήμων.

Η Σόφη Πασχάλη αποτελεί παρελθόν πλέον για το παιχνίδι επιβίωσης, όμως πριν φύγει είπε να τα... πει ένα χεράκι σε όλους όσους μπορούσε, εκτός όμως από τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο αν προτιμάτε, ο οποίος ήταν στο στόχαστρό της αλλά και των περισσότερων συμπαικτών του όλη την εβδομάδα. Τα... παρατράγουδα άρχισαν στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε όταν παρακολουθήσαμε τη Σόφη να μιλάει πριβέ με την «κολλητή» της πια, Λάουρα στην οποία έλεγε πως δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η ατμόσφαιρα μεταξύ της ομάδας καθώς υπάρχει ψέμα και υποκρισία. Δεν μιλάνε, όπως είπε η Σόφη, μεταξύ τους με αποτέλεσμα να διογκώνεται το πρόβλημα. Σταθερή στην άποψή της, την ημέρα της αποχώρησής της, δηλαδή την προηγούμενη Πέμπτη, έπιασε πριβέ τον Γιώργο Χρανιώτη για να του μιλήσει. «Σε πήρε η μπάλα και εσένα» είπε η Σόφη στον ηθοποιό ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις που την ψήφισαν προς αποχώρηση. Εκείνος της εξήγησε τους λόγους που την έβγαλε στον... «ντάκο» και της επεσήμανε πως θέλει να συμμετέχει στο «ξεκαθάρισμα» που πρότεινε η γυμνάστρια προκειμένου να φτιάξει η ψυχολογία της ομάδας.
Η μεγάλη αποκάλυψη της Σόφης
Και ενώ όλοι εμείς οι τηλεθεατές αναρωτιόμασταν γιατί τα έχουν βάλει όλοι με τον Ντάνο ενώ εκείνος δείχνει απλά απόμακρος, η Σόφη έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη. «Δεν μπορεί να το παίζει αρχηγός και όταν του την είπε η Ευρυδίκη (σ.σ. Βαλαβάνη), εκείνος της απάντησε πως έχει μάθει στα παιχνίδια που έπαιζε παλιά ως ποδοσφαιριστής να είναι αρχηγός και αυτό δεν αλλάζει. Βέβαια, το βράδυ της Πέμπτης, στο συμβούλιο του νησιού, ο Ντάνος υπερασπίστηκε τη θέση του αρνούμενος πως της είπε κάτι τέτοιο, όμως μετά ζήτησε και τη βοήθεια του Λάμπρου Χούτου να επιβεβαιώσει στην ομάδα πως στην προπόνηση, όταν τρέχουν οι αθλητές, εκείνος διάλεγε να είναι πάντα μπροστά. Κάτι που όπως δικαιολογήθηκε, είναι συνήθειά του από τότε. Δεν έπεισε όμως κανέναν καθώς τόσο η Ευρυδίκη όσο και η Σόφη αλλά και ο Στέλιος Χανταμπάκης, καταφέρθηκαν εναντίον του, δείχνοντάς του καθαρά πως τους ενοχλεί η συμπεριφορά του. Η μεγάλη αποκάλυψη όμως της Σόφης, την ίδια μέρα, ήταν ότι ο Ντάνος τους έχει εκνευρίσει λόγω μίας συγκεκριμένης συμπεριφοράς του. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της στην κάμερα του παιχνιδιού, ο Ντάνος, όταν κοιμούνταν όλοι, έπαιρνε συμπαίκτη του (σ.σ. δεν τον κατονόμασε) και του έλεγε «έλα να φάμε ένα ψαράκι μαζί». Που σημαίνει ότι ο Ντάνος ψάρευε, κρατούσε κρυφά από τους συμπαίκτες του την ψαριά του και το βράδυ τη μοιραζόταν με εκείνον που ήθελε για να κερδίσει την εύνοιά του! Κανένας από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της δεν διέψευσε μία τέτοια κίνηση του Ντάνου ο οποίος στο μεταξύ, την ημέρα του συμβουλίου βρισκόταν σε αμυντική στάση σε όλες τις κατηγορίες που άκουσε να βγαίνουν από τα στόματα των συμπαικτών του. Η Σόφη πάντως, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή της είπε την ατάκα... φωτιά: «Εγώ δεν θα αλλάξω και θα συνεχίσω να φοράω το κουστούμι της αλήθειας γιατί αυτό είναι ένα και όχι πολλά όπως είναι αυτά του ψέματος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved