Survivor: Μπαίνει η Χριστίνα Μπόμπα στο παιχνίδι;
Media

Survivor: Μπαίνει η Χριστίνα Μπόμπα στο παιχνίδι;

Τις τελευταίες ώρες όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Χριστίνα Μπόμπα, αγαπημένη του παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη να είναι η παίκτρια που θα μπει στο παιχνίδι μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή των παικτών οι οποίες και ανέτρεψαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Θα μπορούσε να είναι βέβαια ένα υπαρκτό σενάριο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και εφικτό. Η Χριστίνα Μπόμπα πράγματι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του συντρόφου της όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπει ως παίκτρια στο survivor. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gossip-tv.gr τόσο η παραγωγή όσο και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ αποκλείουν κατηγορηματικά ένα τέτοιο σενάριο καθώς εμμένουν στις αρχικές τους απόψεις σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του παιχνιδιού επιβίωσης. Άλλωστε, η ίδια η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τόνισε σε χθεσινές δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη γραμμή» πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπει νέος παίκτης στο παιχνίδι καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για τους παίκτες που βρίσκονται εδώ και σχεδόν δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, η πιθανότητα να είναι η Χριστίνα Μπόμπα μία από τις παίκτριες του Survivor δεν μοιάζει μόνο πρωταπριλιάτικο αστείο, όπως αρχικά πιστέψαμε αλλά και σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved