Arena: Η Ήβη παθιάζεται και χάνει τον έλεγχο
Media

Arena: Η Ήβη παθιάζεται και χάνει τον έλεγχο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Αρένα, ο Άγγελος και ο Γιώργος δεν βρίσκουν συγκάτοικο και φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να αφήσουν το σπίτι.

Η Ήβη παθιάζεται τόσο πολύ με τον τζόγο, αλλά και με την παράνομη σχέση της με τον Σωτήρη και μοιάζει να μην την ενδιαφέρει τίποτα! Η Αμάντα διερευνά την είδηση με τη γυναίκα και την παράνομη υιοθεσία. Η Jane κάνει μια απόπειρα να μιλήσει στη Μελίσσα για την αληθινή της ταυτότητα. Καταλαβαίνει όμως ότι θα την χάσει για πάντα και αναδιπλώνεται.

Ο Αντρέας δίνει στον Τίμο να διασκευάσει ένα τραγούδι της Jane και να το δώσει στη Μελίσσα να το ερμηνεύσει, χωρίς όμως να της αποκαλύψει ότι ανήκε στη μητέρα της. Ο Κλέαρχος προσπαθεί να ηρεμήσει τη Μυρτώ, που ζηλεύει τη Δάφνη, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πειστικός.

Η Δάφνη βρίσκει την ευκαιρία να είναι συνέχεια μαζί τους. Η Μυρτώ απαιτεί από τον Κλέαρχο να την συνετίσει. Η Πεπίτα λέει στον Γιώργο ότι πιστεύει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Άγγελος είναι κολλημένοι με τη Ράνια! Ο Γιώργος φυσικά το αρνείται, αλλά η Πεπίτα δεν πείθεται. Η Μελίσσα ακούει το τραγούδι της Jane, νομίζοντας ότι είναι του Τίμου και ενθουσιάζεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved