Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κάθε χρονιά ζορίζοµαι, δεν µου ανοίγονται οι πόρτες να διαλέξω»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κάθε χρονιά ζορίζοµαι, δεν µου ανοίγονται οι πόρτες να διαλέξω»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για τη δυσκολία και ανασφάλεια του επαγγέλματός του αλλά και για τον τρόπο που ο ίδιος επιλέγει να κινείται στην καριέρα του... 

Σε αγχώνει η επόµενη ηµέρα στην τηλεόραση;

Πάντα µε αγχώνει. Την πρώτη χρονιά µου στο Mega µε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα είχα άγνοια κινδύνου, στη συνέχεια τα πράγµατα εξελίχθηκαν πιο οµαλά γιατί έµαθε ο ένας τον άλλον. Ήµουν πάντα αγχωµένος µε το τέλος κάθε σεζόν. Αναρωτιόµουν αν θα συνεχίσω, µέχρι να µου ανακοινωθεί ότι θα παραµείνω στο δυναµικό ενός καναλιού. Κάθε χρονιά ζορίζοµαι, δεν µου ανοίγονται οι πόρτες να διαλέξω. Στις εποχές που ζούµε λέµε «δόξα τω Θεώ» που έχουµε δουλειά. ∆εν πρόκειται για προσωπική µας επιλογή, ούτε για θέµα φόρτου εργασίας. Φροντίζω και σέβοµαι το προϊόν, το οποίο υπερασπίζοµαι, γι’ αυτό το κάνω καλά. ∆υστυχώς, σήµερα δεν εξαρτάται από εµένα αυτό. Υπάρχουν ένα σωρό παράγοντες, όπως η οικονοµική κρίση, οι υποχρεώσεις και τα συµβόλαια των καναλιών.

∆εν ξέρεις, δηλαδή, τι θα κάνεις του χρόνου;

∆εν έχουµε κάνει κάποια επαφή. Εγώ κινούµαι πάντα µε επαγγελµατική ηθική και κατανοώ πως η προτεραιότητα ανήκει στο κανάλι. Ποτέ δεν ήθελα να έχω µεγάλο θάρρος µε τον διευθυντή µου. Θεωρώ ότι οι ισορροπίες πρέπει να διατηρούνται σε τυπικό βαθµό, γιατί οποιαδήποτε στιγµή µπορεί ο οποιοσδήποτε να τραβήξει το χαλί και να εκτεθείς. Κρατάω πρώτος τις αποστάσεις από τους ανωτέρους µου.

Αυτό προέκυψε επειδή έπαθες και έµαθες;

Όχι, αυτή είναι η γενική στάση ζωής µου. Ξέρω τον εαυτό µου και τις δόσεις υπερβολής που πολλές φορές έχω, γι’ αυτό και φοβάµαι. Παρ’ όλα αυτά, έχω πάθει και έχω µάθει σε προσωπικό επίπεδο. ∆εν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό µου αν µου συµβεί κάτι ανάλογο σε επαγγελµατικό επίπεδο. Ο κ. Λάτσιος έχει δείξει έµπρακτα ότι εκτιµά την πορεία µου και µου έχει κάνει προτάσεις στο παρελθόν. Ελπίζω να µην έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν εκείνος που µε πήρε τηλέφωνο για να πάω από το Mega στον ΑΝΤ1.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved