Σαν οικογένεια: Ποιος και γιατί εμφάνισε την Μαρίνα νεκρή
Media

Σαν οικογένεια: Ποιος και γιατί εμφάνισε την Μαρίνα νεκρή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σαν οικογένεια, τα παιδιά οργανώνουν πάρτυ-έκπληξη στην Ελένη, για τα γενέθλιά της, όπου είναι καλεσμένος κι ο Γιώργος.

Την ίδια ώρα, η Λία γιορτάζει μόνη της τα γενέθλια τής Ελένης, σβήνοντας κεράκι σε τούρτα. Εκεί πηγαίνει και η Νίκη, μετά από πρόσκληση τού Γιάννη. Ωστόσο, νιώθει άβολα δίπλα στα νέα παιδιά και φεύγει. Ο Γιάννης την ακολουθεί και καταλήγουν να φιλιούνται στην παραλία.

Παράλληλα, ο Σάββας προτείνει στον Λευτέρη να του ορίζει έξτρα βάρδιες, νυχτερινές, ώστε να αυξήσει το εισόδημά του. Εκείνος δέχεται και τον ευχαριστεί. Ο Αντρέας πηγαίνει στο γραφείο τού Στέφανου. Τυχαία, τον βλέπει εκεί η Ελένη και θυμάται ότι τον έχει ξαναδεί σε φωτογραφία με την Κατερίνα.

Η Κατερίνα, παρατηρεί ότι ο Αλέξης φλερτάρει την Ελένη. Ο Γιάννης αποκαλύπτει στη Ράνια ότι στα χαρτιά τού μαιευτηρίου, η Μαρίνα φαίνεται νεκρή. Εκείνη δηλώνει ότι αυτό γίνεται, συνήθως, όταν θέλουν να «εξαφανίσουν» ένα παιδί ή να το δώσουν παράνομα για υιοθεσία, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση τής Μαρίνας. Απορούν και οι δύο. Ποιος και γιατί, όμως, εμφάνισε την κοπέλα νεκρή;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved