Τζιβαέρι: Ψέματα, απειλές και ακραίες αντιδράσεις
Media

Τζιβαέρι: Ψέματα, απειλές και ακραίες αντιδράσεις

Ένας αστυνομικός παρακολουθεί την Αλίκη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Τζιβαέρι και έτσι ανακαλύπτει την περιοχή που κρύβεται ο Σταύρος.

Ο Αστυνόμος οργανώνει απόσπασμα, αλλά ο Αντώνης και η Βέρα αποφασίζουν να τους ακολουθήσουν γιατί φοβούνται για τη ζωή της Αλίκης. Όμως ο Σταύρος καταφέρνει να διαφύγει, ενώ η Αλίκη ισχυρίζεται ότι τον βοήθησε επειδή την απειλούσε με όπλο.

Από την άλλη, ο Γιώργος έρχεται σε ρήξη με τον πατέρα του για το θέμα της Αλίκης, που τον έχει κάνει ρεζίλι σ' όλο το νησί. Ο Αστυνόμος, τώρα, αποφασίζει να μην απαγγείλει κατηγορία στην Αλίκη, δεχόμενος τους ισχυρισμούς της.

Το ίδιο βράδυ ωστόσο, η Βέρα δέχεται την απρόβλεπτη επίσκεψη του κυνηγημένου Σταύρου, ο οποίος την απειλεί πώς αν δεν τον ξανακρύψει, αυτός είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Η Βέρα, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, υποχωρεί, αλλά η Αλίκη το ανακαλύπτει. Οι τρεις τους καυγαδίζουν άγρια και η τυφλωμένη, από ζήλια, Αλίκη, απειλεί ότι θα πάει στον Αστυνόμο και θα του αποκαλύψει τα πάντα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved