Μαρία η άσχημη: Ο Σέργιος συνωμοτεί με τον Μαρούδα εναντίον του Αλέξη
Media

Μαρία η άσχημη: Ο Σέργιος συνωμοτεί με τον Μαρούδα εναντίον του Αλέξη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Μαρία, φεύγοντας από το γραφείο, απολυμένη από τον Αλέξη, του δίνει το επιχειρηματικό σχέδιο.

Αυτός ενθουσιάζεται και της ζητά περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντάς της να ξεχάσει την απόλυση. Η Καίτη, ψωνίζοντας στη λαϊκή, παρ’ ολίγο να πέσει θύμα ληστείας ενός τσαντάκια και τη βοηθά ένας νεαρός, και σε κακό χάλι, ποιητής, ο Μιχάλης. Από ευγνωμοσύνη και λύπη προς τον νεαρό τον παίρνει στο σπίτι της και του κάνει το τραπέζι. Αυτός φλερτάρει ανοιχτά την Καίτη και η ξαφνική άφιξη του Ηρακλή καθόλου δεν τον εμποδίζει να της εξομολογηθεί τον έρωτά του δημοσίως! Εντωμεταξύ, στην Ecomoda, η Σοφία βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση επειδή ο πρώην της δεν της δίνει τα χρήματα που πρέπει.

Ο Ηρακλής, όταν ακούει στις ειδήσεις για συμπτώματα αλλαντίασης, νιώθει πως έχει προσβληθεί και ο ίδιος, κάνοντας την Καίτη να ψάχνει για γιατρό... Η Μαρία, σε συνεργασία με τον Αλέξη και τον Δημήτρη, τελειοποιούν το επιχειρηματικό σχέδιο. Ο Σέργιος συνωμοτεί με τον Μαρούδα εναντίον του Αλέξη. Η Μαρία, από την εξαντλητική νύχτα που πέρασε ετοιμάζοντας την αναφορά, παρ’ ολίγο να αποκοιμηθεί στο γραφείο με αποτέλεσμα να τη δει ο Σέργιος και να πετάξει πάλι τις σπόντες του για το προσωπικό του Αλέξη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved