Eurovision-Ευαγγελινός: «Δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι. Δεν θέλω να μου αποσπά τίποτα την προσοχή»
Eurovision

Eurovision-Ευαγγελινός: «Δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι. Δεν θέλω να μου αποσπά τίποτα την προσοχή»

Eurovision 2024: Μια ανάσα πριν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή, τη χορογραφία της οποίας έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, μίλησε για την εμπειρία του στο διαγωνισμό.

«Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτήν την ομάδα με τη Μαρίνα, είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα, είναι ένα καινούριο άκουσμα και για τον κόσμο, χωρίς να υποτιμώ τα άλλα που έχουν πάει και το αντιμετώπισα ως μια καινούρια λευκή σελίδα και για εμένα, φέρνοντας απλά την εμπειρία που έχω. Ευχαριστώ την ΕΡΤ, τον πρόεδρο, αλλά πάνω από όλα τη Μαρίνα γιατί δημιουργήθηκε μία ομάδα, το έχει αυτό η Μαρίνα, να ενώνει κόσμους, που πιστεύω ότι θα φέρουμε ένα υπέροχο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά στο ΕΡΤ Backstage.

Eurovision 2024 - Baby Lasagna: Το φαβορί για τη Σάττι - Είναι τέλεια! Λατρεύω το τραγούδι!

First Rehearsal: 🇬🇷 Greece / Marina Satti - ZARI
Marina Satti rehearsing ZARI for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Malmö ArenaSarah Louise Bennett

«Όλοι λένε ποιο είναι το εύρημα και ποιο είναι το εύρημα. Δεν υπάρχει εύρημα, υπάρχουν όμως τρία ευρηματικά λεπτά. Η Μαρίνα έχει μία αμεσότητα και αυτό το εκμευταλλεύτηκα και σκηνικά. Το κομμάτι έχει διαφορετικές θερμοκρασίες, οπότε αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις και σκηνικά», ανέφερε.

«Φέτος δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι γιατί δεν θέλω να μου αποσπά και να φαντάζομαι τίποτα, πέρα από το δικό μας. Βλέπω τις άλλες συμμετοχές όταν πάω στον διαγωνισμό», κατέληξε.

Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: «Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, έχουμε μόνο εμάς…»

Μαρίνα Σάττι: Από τον Σρεκ... στη σκηνή της Eurovision! - Ποια είναι η πορεία της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved