Media

Σκορδά: Οι ατάκες της για Σταμάτη- Μπαρμπαρίγου, που θα συζητηθούν

Gossip-tv Team

Η Φαίη Σκορδά ήταν στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 και μίλησε για τη νέα χρονιά, τους νέους συνεργάτες της, αλλά και τους πρώην όπως τη Σάσα Σταμάτη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

«Εγώ πάντα είμαι αγχωμένη κάθε χρονιά, γενικά είμαι αγχώδης με την εκπομπή. Η πρεμιέρα ήταν μία από τα ίδια. Έχουμε καινούργιο σκηνικό, σκηνοθέτη, μέλη ομάδας, συνεργασίες, οπότε όλα αυτά πολλαπλασίασαν το άγχος. Τώρα αρχίζω και ηρεμώ!. Τώρα βρίσκω το ρυθμό μου...» είπε χαρακτηριστικά!
Για την Αργυρώ τόνισε: «Την Αργυρώ την αγαπάω πάρα πολύ. Μιλάμε με την Αργυρώ, ήτανε αυτό το διάστημα στην Αμερική. Ότι δε συνεργαζόμαστε δεν σημαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι εξαιρετική μαγείρισσα, θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Από την άλλη, και ο Βασίλης ήταν ο πρώτος μάγειρας που είχαμε στο Πρωινό στο Μega. Για μένα, μετράνε οι σχέσεις». Όταν ρωτήθηκε για την Σάσα Σταμάτη η Φαίη απάντησε: «Την αγαπώ τη Σάσα. Δεν είναι θέμα σχολίου ή ατάκας, αλλά βλέμματος και συναισθήματος. Μου λείπει σαν Σάσα, δεν είναι ότι μου λείπει στην εκπομπή....»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved