Εύη Ιωαννίδου: «Θα μπορούσε να κερδίσει γυναίκα το Nomads»
Media

Εύη Ιωαννίδου: «Θα μπορούσε να κερδίσει γυναίκα το Nomads»

Η Εύη Ιωαννίδου μιλάει για του παίκτες του Nomads και εξηγεί γιατί μπορεί μια γυναίκα να κερδίσει το παιχνίδι επιβίωσης.

Εμείς έχουμε δει τον Γιώργο Μαυρίδη να κλαίει, γιατί νιώθει να βρίσκεται στο περιθώριο από τους υπόλοιπους. Εσύ στη δική σου ομάδα έχεις διαπιστώσει να έχουν δημιουργηθεί κάποιες «παρέες»;

« Εγώ δεν ένιωσα απομομωνένη, ίσα ίσα που ήμουν πολύ καλά με τη Νατάσα Καλογρίδη και με τον Παναγιώτη που ήρθα κοντά. Από την άλλη, με τον Φώτη και την Ειρήνη ξεκινήσαμε μαζί τα διαδικαστικά για την εισαγωγή μας στο «Nomads», οπότε γνωριζόμασταν από πριν. Η Νατάσα με στήριξε πολύ και ήταν δίπλα μου. Δεν ήρθα κοντά με όλους, δεν θεώρησα τον εαυτό μου απομονωμένο. Όμως, καθώς είμαστε επτά διαφορετικοί χαρακτήρες, λογικό είναι να μην ταιριάξουμε όλοι με όλους»

Για εσένα ποια ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία;

«Η δυσκολία και ο φόβος για εμένα ήταν από την αρχή οι υποψηφιότητες, δηλαδή το να μην ψηφιστώ πρώτη, κάτι το οποίο έγινε. Το φοβόμουν ότι την πρώτη εβδομάδα θα ψηφιστεί γυναίκα. Είχα μια διαίσθηση ότι θα έχανε η ομάδα μας και ήμουν πολύ φοβισμένη με το γεγονός ότι χάσαμε την ασυλία και με το ότι θα έπρεπε να ψηφιστούν δύο άτομα. Ήξερα ότι το πρώτο θα ήταν σίγουρα ο Φώτης και ότι το δεύτερο παιζόταν και τελικά ήμουν εγώ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μου δυσκολία, ούτε η πείνα ούτε τίποτα άλλο»

Σε τι πιστεύεις ότι υστερεί π ομάδα της Ζούγκλας;

«Η αδυναμία της ομάδας είναι ότι δεν έχουμε δεθεί ακόμα, δεν έχουμε πιστέψει στο βάθος ότι είμαστε ομάδα. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι τρεις πιο δυνατοί, οι άλλοι πιο χαλαροί. Επειδή όμως είναι ένα σκληρό παιχνίδι, πρέπει να έχουμε λίγο τσαγανό και λίγο πείσμα για την ομάδα, να σκεφτόμαστε ότι πάμε για να κερδίσουμε και όχι να χάσουμε και να πεινάσουμε. Εκεί πρέπει, να φας για να αντέξεις, αλλιώς οι διαδικασίες είναι πολύ δύσκολες και το γεγονός ότι δεν τρως σε ρίχνει ψυχολογικά, σε ρίχνει και στα αγωνίσματα, δεν μπορείς να αγωνιστείς χωρίς φαγητό»

Μια γυναίκα θα μπορούσε να κερδίσει σε ένα παιχνίδι όπως το «Nomads»;

«Καθόλου απίθανο, γιατί υπάρχουν πολύ δυνατές γυναίκες στους αθλητές, όπως είναι η Βασιλική Μιλλούση. Βέβαια, ρόλο παίζει επίσης το κατά πόσο θα αγαπηθείς από το κοινό. Ο χαρακτήρας και το να είσαι αληθινός στον κόσμο επίσης μετράνε. Ο κόσμος το βλέπει και θέλει κάτι καθημερινό και όχι κάτι στημένο. Οπότε, ναι, μπορεί να είναι νικήτρια και μια γυναίκα» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved