Αθηνά Οικονομάκου: Υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ Φαίης και Αθηνάς;
Media

Αθηνά Οικονομάκου: Υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ Φαίης και Αθηνάς;

Για το ρόλο της στη σειρά Έλα στη θέση μου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αθηνά Οικονομάκου.

Φέτος βλέπουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο της Φαίης. Τι άνθρωπος είναι τελικά;
«Όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει πολλές πλευρές. Κανένας δεν γεννιέται κακός. Η Φαίη ξεκίνησε δείχνοντας το σκληρό της πρόσωπο. Ηταν πάντα απόλυτα προσηλωμένη στους στόχος της που είναι το χρήμα, η δόξα, η επιτυχία και τίποτα παραπέρα. Δεν υπολόγιζε κανέναν και πατούσε επί πτωμάτων. Όμως είδαμε στην πορεία, όταν ερωτεύτηκε πραγματικά, ότι έχει συναισθήματα και μια ευάλωτη πλευρά την οποία ούτε η ίδια αντέχει να αντιμετωπίσει. Έχει δύο αντίθετες πλευρές και αυτό είναι το ενδιαφέρον του ρόλου. Το κοινό την αγάπησε γιατί δείχνει πλέον ότι έχει αδύναμες πλευρές τις οποίες δεν φοβάται, αυτή τη σεζόν, να τις εκδηλώσει και να τις παραδεχθεί»

Εσύ την έχεις αγαπήσει;
Δεν γίνεται αλλιώς. Μόνο έτσι μπορείς να υποδυθείς έναν ρόλο, προσπαθώντας να τον δικαιολογήσεις και να τον κατανοήσεις»

Υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ Φαίης και Αθηνάς;
«Είμαι πεισματάρα σε έναν βαθμό. Αν βάλω κάτι ως στόχο, πολύ δύσκολα παρεκκλίνω, σε καμία περίπτωση όμως πατώντας επί πτωμάτων όπως η Φαίη. Ακόμα, είμαι αρκετά δυναμική και κρύβω τις αδυναμίες μου για να μην επιβαρύνω τους άλλους με τα προβλήματα μου. Ισως, κατά βάθος να μη μου αρέσει να με βλέπουν ευάλωτη», λέει στο περιοδικό My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved