Η Ένεζλη για τη νέα εκπομπή πολιτισμού που θα παρουσιάζει: «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που θα κάνω»
Media

Η Ένεζλη για τη νέα εκπομπή πολιτισμού που θα παρουσιάζει: «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που θα κάνω»

H Μαρία Ένεζλη μιλάει για την εκπομπή που παρουσιάζει με τη Φωτεινή Γεωργαντά αλλά και για τη νέα εκπομπή πολιτισμού που θα παρουσιάζει στο E. 

Πώς εξελίσσεται η φετινή τηλεοπτική χρονιά για εσένα;

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν εξελίσσεται απρόοπτα μέχρι στιγμής. Ξεκίνησα με το να βρίσκομαι στο «τιμόνι» της καλοκαιρινής μου εκπομπής, που θα είχε ένα τελείως διαφορετικό στιλ, ωστόσο υπήρχαν κάποιες ανάγκες και δυσκολίες στις οποίες έπρεπε να προσαρμοστούμε εκ νέου, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα. Εντέλει, βγήκε στον αέρα μια εκπομπή που διέφερε από το αρχικό σκεπτικό μας. Είναι αλήθεια πως είχα κληθεί να κάνω μια εκπομπή μόδας παρόμοια με το «Μγ Style Rocks». Τελευταία στιγμή, όμως άλλαξαν όλα.

Πριν από λίγες ημέρες, μας ήρθε επίσημη ανακοίνωση οπό το «α νάλι ότι αναλαμβάνεις κι άλλη εκπομπή.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα είναι το «2 στις 2» και κάθε Παρασκευή θα παίζει συγκεκριμένη εκπομπή. Θα ασχολούμαστε με την τέχνη, τον πολιτισμό το θέατρο, τον κινηματογράφο, με κάθε είδους δρώμενο που αφορά τον κόσμο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που θα κάνω. Μου ξύπνησε πάλι το ενδιαφέρον. Η ιδέα ήταν της νέας διοίκησης.

Η εκπομπή «2 στις 2» συνεχίζει την κανονική της ροή;

Ναι!

Πώς είναι μια εκπομπή με δύο γυναίκες;

Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με τις εκάστοτε συνεργασίες μου. Τόσο με άντρες όσο και με γυναικες. Πάντα βρισκόμουν τηλεοπτικά με γυναίκες χωρίςνα δημιουργείται οποιοδήποτε πρόβλημα. Δεν πρόκειται να μπω ποτέ σε κάποιου είδους ανταγωνισμό. Ο μόνος άνθρωπος που ανταγωνίζομαι είναι ο εαυτός μου. Αλλωστε, είναι άλλο το στοίχημα το δικό μου και άλλο της Φωτεινής. Η καθεμία από εμάςεξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες μέσα στην εκπομπή. Στο κομμάτι της εκπομπής ασχολούμαστε με συγκεκριμένα πράγματα η καθεμία. Στον αέρα μπορεί να κάνουμε ταυτόχρονα πράγματα, ενώ παράλληλα μπορούμε να είμαστε τελείως διαφορετικές. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο θέμα ανάμεσα μας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved