Έλενα Πιερίδου: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς, Το τατουάζ
Media

Έλενα Πιερίδου: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς, Το τατουάζ

Για τις εξελίξεις της σειράς Το τατουάζ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Πιερίδου.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της σειράς. Ποια θα είναι η αντίδραση της Ελένης όταν θα πάρει στα χέρια της το γράμμα;
«Η Ελένη κατ' αρχάς δεν περιμένει καθόλου να πάρει ένα τέτοιο γράμμα. Το γράμμα είναι τέσσερις σελίδες, η Ελένη, ξεκινώντας το γράμμα, διαβάζει την εξομολόγηση του Ορφέα για το πόσο την αγαπάει, πόσο νιώθει ότι δεν του αξίζει. Δεν φαντάζεται όμως τι θα ακολουθήσει. Η αλήθεια είναι ότι κάτι γίνεται και η Ελένη δεν προλαβαίνει να τελειώσει όλο το γράμμα»

Δεν φτάνει δηλαδή στα κρίσιμα σημεία; «Όχι, ευτυχώς για τον Ορφέα και δυστυχώς για την Ελένη»

Σταματάει να διαβάζει το γράμμα, όταν την ενημερώνουν ότι ο Ορφέας βρίσκεται στο νοσοκομείο; "Ναι, ξεκινάει εκείνη να διαβάζει, παθαίνει ένα σοκ όταν καταλαβαίνει πού το πάει ο Ορφέας, αλλά δεν φαντάζεται τη συνέχεια του γράμματος και εκεί που τη διακόπτουν φεύγει και το γράμμα μένει στο σπίτι, δεν το διαβάζει τελικά»

Το γράμμα θα πέσει στα χέρια κάποιου άλλου;
«Αυτό το γράμμα θα περάσει από πολλά χέρια, να ξέρετε, και πάντα κάτι γίνεται και... Άμα είναι να μη γίνει κάτι, δεν γίνεται!»

Ο Ορφέας πηδάει από την ταράτσα και καταλήγει στην εντατική. «Δεν πέφτει κατευθείαν στο έδαφος. Είναι τυχερός μες στην τρέλα του, γιατί κατά το πέσιμο κάτι βρίσκεται στην πορεία του και χτυπάει πρώτα σε αυτό και δεν πέφτει κατευθείαν από τον πέμπτο. Ρεαλιστικά αν το πάρεις κανείς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει διαφορετικά από μια τέτοια πτώση»

Πέφτει σε κώμα ή έχει επικοινωνία με τον κόσμο;
«Οι πρώτες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για εκείνον και η οικογένεια δεν γνωρίζει εάν θα ζήσει. Εκείνος βρίσκεται σε καταστολή, όταν συνέρχεται και αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του καταλαβαίνουμε ότι δεν έχει πάθει κάποια αμνησία, μας θυμάται όλους κανονικά, απλά λόγω του πόνου που νιώθει δεν μπορεί να κάνει τίποτα και είναι σε ένα κρεβάτι»

Μένει ανάπηρος από αυτή την πτώση; «Αυτό είναι κάτι που περνάει από το μυαλό της οικογένειας, αλλά ευτυχώς δεν καταλήγει ανάπηρος», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved