Πέτρος Πολυχρονίδης: «Χαίρομαι κι εγώ όταν κερδίζουν οι παίκτες»
Media

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Χαίρομαι κι εγώ όταν κερδίζουν οι παίκτες»

«Είναι η χρονιά-ρεκόρ των αυτοκινήτων στην εκπομπή» αναφέρει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος ως οικοδεσπότης του «Τροχού της τύχης»

δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του που την τέταρτη σεζόν του τηλεπαιχνιδιού πολλοί παίκτες -και κυρίως γυναίκες- έχουν φύγει με το κλειδί στο χέρι.

«Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 10 Μαΐου ακόμα μία υπερτυχερή παίκτρια βγήκε κερδισμένη. Η Δήμητρα Παπαδημητρίου ήρθε από τη Ζαγορά Πηλίου με το ΚΤΕΛ για να δοκιμάσει την τύχη της στον “Τροχό” και επέστρεψε στο σπίτι της με ένα ολοκαίνουργιο αμάξι» αναφέρει στην «Espresso» ο παρουσιαστής και προσθέτει: «Ηταν τρομερό, αν το καλοσκεφτείς. Χαιρέτησε τους δικούς της που την πήγαν στο ΚΤΕΛ και γύρισε με το δικό της αυτοκίνητο. Οχι ότι δεν χαίρομαι και με τις υπόλοιπες νίκες των παικτών, αλλά κάτι τέτοιες περιπτώσεις τις χαίρεσαι πιο έντονα».

Ο παρουσιαστής θυμάται, επίσης, την προηγούμενη φορά που ο «Τροχός» δώρισε ακόμη ένα αυτοκίνητο. «Το είχε κερδίσει η μαμά ενός πεντάχρονου πιτσιρικά, που είχε κάνει λίμπα το στούντιο. Δεν έχω χαρεί πιο πολύ. Τον ρωτάω “ξέρεις από αριθμούς;” και μου απαντάει “ξέρω, έχει μέσα το αμάξι”. Και, όντως, είχε μέσα το αμάξι. Ηταν εκπληκτικό! Είναι η χρονιά της γυναίκας φέτος με τα αυτοκίνητα και η χρονιά-ρεκόρ των αυτοκίνητων γενικώς», λέει και συμπληρώνει: «Εύχομαι ο αριθμός να μεγαλώσει κι άλλο γιατί η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved