Άννα Μενενάκου: Ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Epsilon tv «Ελεύθερη σχέση»
Media

Άννα Μενενάκου: Ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Epsilon tv «Ελεύθερη σχέση»

Επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από αρκετό διάστημα απουσίας με ρόλο - έκπληξη.

Η όμορφη Άννα Μενενάκου στο τηλεοπτικό κοινό έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά του Mega, "Πίσω στο σπίτι", όπου υποδυόταν τη σύζυγο του Αποστόλη Τότσικα αλλά και από τη σειρά του ΑΝΤ1, "Ελεύθερος και Ωραίος", ως μία ένοικο της πολυκατοικίας των πλουσίων.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα την παρακολουθούμε μέσα από τη νέα σειρά του Epsilon tv, με τίτλο «Ελεύθερη σχέση», που βασίζεται στο ξένο φορμάτ «Ελεύθερη σχέση».

Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Γιώργος Φειδάς και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ το καστ αποτελείται μεταξύ άλλων από τους Μάριο Αθανασίου, Δήμητρα Ματσούκα, Ιωάννη Παπαζήση, Σπύρο Πούλη

Το πρωί της Δευτέρας η Άννα Μενενάκου πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση της.

Φρέσκια και πανέμορφη ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους «καλό μήνα». «Να έχετε έναν υπέροχο Σεπτέμβρη γεμάτο χαμόγελα!!! Εμείς ξεκινήσαμε δυναμικά!!!! #eleytherisxesi #shooting #lovemyjob #actress @epsilon_tv@thomopoulosvasilis #love #onlylove #onlyloveforanna»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved