Αντιγόνη Λυπηρίδου: Επιστρέφει στην Μουρμούρα και κάνει μια αποκάλυψη
Media

Αντιγόνη Λυπηρίδου: Επιστρέφει στην Μουρμούρα και κάνει μια αποκάλυψη

Η Αντιγόνη Λυπηρίδου επιστρέφει στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της Μουρμούρας για να κάνει μια αποκάλυψη. 

Η αποκάλυψη αυτή θ' αρέσει στους τηλεοπτικούς της γονείς;

Με το που τελείωσα το σχολείο εργάστηκα στο περιοδικό κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης "Εξώστης", ενώ επίσης δούλεψα για ένα πολύ μικρό διάστημα στην εφημερίδα "Μακεδονία"» είπε η Κατερίνα Λυπηρίδου, προσθέτοντας ότι δεν άργησε να καταλάβει πως της ταίριαζε περισσότερο ο χώρος της υποκριτικής.

Για το πώς προέκυψε η πρόταση της «Μουρμούρας», η Βορειοελλαδίτισσα ηθοποιός λέει: «Λίγο μετά το ξεκίνημα της σειράς μου έγινε η πρόταση να υποδυθώ την κόρη του Μηνά και της Βούλας, πρόταση την οποία και αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά. Υποδύομαι ουσιαστικά μια γυναίκα που, έχει κάνει έναν κύκλο ζωής. Έχει παντρευτεί, έχει κάνει το παιδί της και με έναν τρόπο ρισκάρει στη ζωή της. Είναι μια γυναίκα που δεν επαναπαύεται και παράλληλα έχει μια πολύ καλή σχέση με την οικογένεια της».

Όσο για τη συνεργασία της με τους τηλεοπτικούς γονείς της, η Κατερίνα μιλά με τα καλύτερα λόγια «Την Ελένη την Κοκκίδου την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, όταν αυτή έπαιζε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μάλιστα, είχαμε συνεργαστεί. Ξαναβρεθήκαμε και στο Εθνικό Θέατρο και η σχέση μου μαζί της είναι περισσότερο φιλική παρά επαγγελματική. Τον Αντώνη Αντωνίου τον γνώρισα μέσα από τη σειρά. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Τόσο ο Αντώνης όσο και η Ελένη είναι δύο ευχάριστοι άνθρωποι με πολύ χιούμορ». Την επιτυχία της σειράς η γλυκιά ηθοποιός την αποδίδει στο ότι «η Μουρμούρα» με τις απλές ιστορίες που παρουσιάζει κατάφερε να γίνει πολύ οικεία και απαραίτητη συνήθεια στα μάτια του κόσμου. Οι τηλεθεατές είναι σαν να βλέπουν δικούς τους ανθρώπους, και να παρακολουθούν τη ζωή τους». ..

Για την έκπληξη που ετοιμάζει στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο στον Μηνά αναφέρει: «Η Αντιγόνη την οποία υποδύομαι, σε συνεννόηση πάντα με τη μητέρα της τη Βούλα, θα αποκαλύψει στον Μηνά το νέο της αμόρε: έναν Ινδό, τον Ρατζές» αποκάλυψε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved