Μαριάννα Τουμασάτου: Πώς θα απαντούσε σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της «Βέρας στο δεξί»; (photos)
Media

Μαριάννα Τουμασάτου: Πώς θα απαντούσε σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της «Βέρας στο δεξί»; (photos)

H Μαριάννα Τουμασάτου έχει στο ενεργητικό της μια μεγάλη επιτυχία, αυτή της «Βέρας στο δεξί», και εξομολογήθηκε πώς θα απαντούσε αν επρόκειτο η σειρά να επιστρέψει τηλεοπτικά.

Ακόμη, η ηθοποιός μίλησε για την μυθοπλασία, η οποία τελευταίως ακμάζει στην τηλεόραση, ενλω παράλληλα αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Πώς βλέπετε την προσπάθεια των ιθυνόντων των καναλιών να επενδύσουν στη μυθοπλασία;

Συμβαίνει εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο φέτος φαίνεται ότι η προσπάθεια αυτή εντείνεται. Είναι σημαντικό το ότι δίνεται πάλι χώρος σε αυτές τις δουλειές.

Σας ενοχλεί το ότι πολλές από αυτές τις σειρές είναι διασκευές ξένων φορμάτ;

Ναι, θεωρώ ότι είναι λάθος. Οι Έλληνες σεναρι­ογράφοι έχουν μεγαλύτερη φαντασία από εκεί­νους του εξωτερικού. Για εμένα πρέπει να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα, δικοί μας σεναριογράφοι να γράφουν σίριαλ.

Την επιστροφή παλιών σειρών με νέα επεισόδια την επικροτείτε;

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που γίνεται, είναι σαν να βλέπεις παλιούς φίλους ξανά.

Οπότε, αν γινόταν η «Βέρα στο δεξί» ξανά, θα λέγατε «ναι»;

Αν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης επέ­λεγαν να ξανακάνουν το σίριαλ, σημαίνει ότι θα είχαν να δώσουν στο κοινό κι άλλα πράγματα κι άλλη ιστορία, οπότε εννοείται ότι θα ήμουν εκεί. Αν δεν το κάνουν, σημαίνει ότι το σίριαλ έχει κλείσει τον κύκλο του και δεν χρειάζεται να το πειράξει κάποιος. Αυτό, όμως, το γνωρίζουν μόνο εκείνοι.

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

Φέτος τον χειμώνα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, θα βρίσκομαι-στο Θέατρο Διάνα, με το έργο «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ». Τη σκηνοθεσία και το κείμενο υπογράφει η Βάσια Αργέντη. Είναι μία παράσταση που έχει ξεκινήσει από πέρσι, είναι ένα υπέροχο κείμενο και θεωρώ ότι θα κάνουμε μία παράσταση που θα ενδιαφέρει τον κόσμο του συναισθήματος. Είναι καθημερινές ιστορίες κάποιων ανθρώπων που ζουν μέσα σε αυτό που συχνά λέμε: «Αχ, τι έγινε!». Είναι ένα έργο που μπορεί να ξυπνήσει το πραγματικό συναίσθημα των θεατών.

Πηγή: Tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved