Συγκλονιστική εξομολόγηση του Πετιλόν: Η διπολική διαταραχή, τα ναρκωτικά και η Ούρσουλα Άντρες
Media

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Πετιλόν: Η διπολική διαταραχή, τα ναρκωτικά και η Ούρσουλα Άντρες

Μεσάνυχτα: Αποκαλυπτικός, ειλικρινής και εξομολογητικός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Ερρίκος Πετιλόν ο οποίος μίλησε για όλα!

Ο γοητευτικός άλλοτε παρουσιαστής και μοντέλο ο οποίος έζησε μία φαντασμαγορική ζωή αλλά και έναν εφιάλτη, βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα.

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά! Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο!» είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη σύλληψή του όταν δημοσιογράφος κατήγγειλλε πως μαζί με έναν άλλο άντρα τής έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας:

«Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου! Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτησή μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες... Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη».

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε ο Ερρίκος Πετιλόν στα παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved