Μαύρα Μεσάνυχτα: Ηθοποιός της σειράς επιβεβαιώνει την επιστροφή της (photos-video)
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Ηθοποιός της σειράς επιβεβαιώνει την επιστροφή της (photos-video)

Tα «Μαύρα Μεσάνυχτα» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες κωμωδίες που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση και το comeback της είναι κάτι που πολλοί fans επιθυμούν.

Η μαύρη κωμωδία του mega channel προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2008 και ο κόσμος την αγκάλιασε πολύ θερμά, αφού το σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή είχε πολύ ενδιαφέρον.

Η εν λόγω σειρά είχε τη σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου Πάνου Κοκκινόπουλου και το cast αποτελείτο από επίσης ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως ο Στέλιος Μάινας (Θράσος), Παναγιώτα Βλαντή (Σιλβή), Μπέσυ Μάλφα (Λένα), Ράνια Παπαδάκου (Τζία), Έρση Μαλικένζου (Αγγέλα) και άλλους αξιόλογους πρωταγωνιστές.

Το τελευταίο διάστημα γίνεται, λοιπόν, πολύς λόγος για την ενδεχόμενη επιστροφή του, ενώ ο Πάνος Κοκκινόπουλος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gossip-tv παραδέχτηκε ότι είναι κοντά στην επαναπροβολή του σήριαλ, μιας και το mega channel επανήλθε στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ωστόσο, μια ταλαντούχα ηθοποιός, πιστοποίησε με τον τρόπο της το remake για τα «Μαύρα Μαεσάνυχτα», αφού η ανάρτηση που έκανε στο Instagram αυτό προδίδει.

Δείτε στην ακόλουθη φωτογραφική gallery τη δημοσίευσή της και ποια star της σειράς είναι

Θυμηθείτε όσα είχε πει ο Πάνος Κοκκινόπουλος στη συνέντευξή του στο gossip-tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved