Ράδιο Αρβύλα: Μάθαμε την ηλικία του Χρήστου Κιούση και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!
Media

Ράδιο Αρβύλα: Μάθαμε την ηλικία του Χρήστου Κιούση και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Ράδιο Αρβύλα:  Και ενώ το live streaming της εκπομπής στο You Tube είναι πια γεγονός ο Χρήστος Κιούσης σε συνέντευξή του αποκάλυψε  μεταξύ άλλων την ηλικία του και μείναμε με το στόμα ανοιχτό αφού δείχνει πολύ μικρότερος απο την πραγματική του ηλικία!

Για τους Ράδιο Αρβύλα και τις live streaming εκπομπές, την επιστροφή της Θεσσαλονικιώτικης παρέας στην μικρή οθόνη, την σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη αλλά και την ηλικία του μίλησε σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό ο Χρήστος Κιούσης!

Με τον Αντώνη Κανάκη γνωρίζεστε πολλά χρόνια και μάλιστα έχετε με μιαέννοια συγγενέψει. Θυμάστε πώς γνωριστήκατε;
Η πρώτη «γνωριμία» δεν ήταν αμφίδρομη, μια που ήμουν τηλεθεατής των εκπομπών του όσο ακόμα ζούσα στην Αθήνα. Γνωριστήκαμε το φθινόπωρο του '97 όταν ανέβηκα ως τεχνικός να εργαστώ στην παραγωγή του «ΑΜΑΝ». Από κει και πέρα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι σε επαγγελματικό επίπεδο και προσωπικά μπορώ να πω ότι εξελίχτηκα και ωρίμασα μέσα από αυτήν τη συνεργασία.

Το προσωπικό μέρος της σχέσης μας είναι κάτι που και οι δύο κρατάμε τελείως διαχωρισμένο. Πάντως, όταν γνωριστήκαμε είχα ακόμα μαλλιά αν θέλετε μια πιο «ευαίσθητη» προσέγγιση της ανάμνησης.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, είναι όμως μια εποχή δύσκολη για όνειρα. Εσείς διατηρείτε τα όνειρα σας;
Ποια είναι αυτά;
Τα όνειρα μου είναι ίσως συμβατικά για κάποιους αλλά για μένα υπερπολύτιμα.
Ονειρεύομαι υγεία για τα παιδιά μου, τους δικούς μου ανθρώπους και εμένα κι αν έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε μια ονειρική υπέρβαση, θα ήθελα να ταξιδέψω περισσότερο και αν γίνεται να μπορέσω να μοιράσω τη ζωή μου ανάμεσα στις πόλεις που αγαπώ, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκίδα, την Κωνσταντινούπολη και υπό προϋποθέσεις την Αθήνα. Ξέρω είναι too much, αλλά αν είναι να κάνουμε υπέρβαση, ας την κάνουμε σωστά

Αφήσατε την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη. Τι σας μάγεψε στην πόλη αυτή;
Η επιλογή ήταν πρώτα επαγγελματική και μετά προσωπική και μάλιστα ήταν αρκετά τυχαία!

Τώρα πια ζω στη Θεσσαλονίκη 23 χρόνια, ενώ στην Αθήνα που γεννήθηκα και μεγάλωσα

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved