Παρουσιάστε… Army – H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 πάει στρατό
Media

Παρουσιάστε… Army – H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 πάει στρατό

Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει επίθεση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης με μια ολοκαίνουρια σειρά, με τίτλο «Παρουσιάστε», έχει κάτι από «Της Ελλάδος τα παιδιά» καθώς η δράση της εξελίσσεται σε ένα... στρατόπεδο.

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον ελληνικό στρατό. Η οικονομική κρί­ση έχει φέρει τα πάνω-κάτω και οι στρατεύσιμοι θα τα βρουν δύ­σκολα. Και γι' αυτό ευθύνεται ο Μάκης Πίτταράς που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο της νέας κωμωδίας που ετοιμάζεται για λογα­ριασμό του ΑΝΤ1 με τον τίτλο «Army».

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο υπουργός Αμυνας αποφασίζει τη συγχώνευση δύο στρατοπέδων λόγω οικονομικών δυσχερειών του κράτουί. Στο ένα στρατόπεδο οι στρατεύσι­μοι είναι σκληρά εκπαιδευμένοι, με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση και πάθος για τον στρα­τό και στο άλλο είναι πιο χαλαροί χαρακτήρες, που έχουν διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Τώρα οι δύο μονάδες πρέπει να γίνουν μία και η συ­νύπαρξη τους θα φέρει πολλές κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα.

Αυτό όμως δεν εί­ναι το μόνο πρόβλημα που προκύπτει από μια τέτοια κατάσταση καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι διοικητές των δύο στρατοπέδων με­ταξύ των οποίων δημιουργείται μεγάλη κό­ντρα, σύμφωνα με το Tv 24. Η αιτία προφανής. Οι δυο τους αντιμάχο­νται τόσο για την εύνοια του υπουργού Αμύνης όσο και για το ποιος θα αναλάβει τη διοί­κηση του νέας μονάδαδ.

Από σμήναρχος... διοικητής

Ποιος έχει πρότερα θητεία στις Ενοπλες Δυ­νάμεις και θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο διοικητή; Μα φυσικά ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μετά το τέλος της κωμωδίας «Πέτα τη φριτέζα» θα επιστρέψει και πάλι τηλεοπτικά υποδυόμενος έναν χαρακτήρα που δεν του είναι και τόσο άγνωστος. Το αντίθετο. Ποιος δεν θυμάται τον σμήναρχο Κάκαλο, τον επικεφαλής στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούσαν ο επισμηνίας Καραβανέας, οι σμηνίτες Βλάχος, Ντάλας, Χλαπάτσας, Πλαπούτας και στο οποίο εργαζόταν μαζί του η Μπούμα και η Ντίνα; Τώρα ο ηθοποιός θα παρει βαθμό... διοικητή και αναμένονται σκηνές απείρου..καψονιού.


Για την ανεύρεση του καστ θα γίνουν οντισιόν καθώς στη σειρά θα λάβουν μέρος πολλοί ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους φαντάρους. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε φυσικούς χώρους και η παραγωγή αναζητεί ένα εγκαταλελειμένο κτίριο το οποίο θα προσαρμόσει σε στρατόπεδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved