Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε ο λαμπερός ημιτελικός του J2US; (Photos)
Media

Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε ο λαμπερός ημιτελικός του J2US; (Photos)

J2US: Σε μία βραδιά που τα είχε όλα, το λαμπερό σόου του Open κατάφερε να ξεχωρίσει και από άποψη τηλεθέασης μιας και ήταν ο κυρίαρχος στις επιλογές των τηλεθεατών. 

Απέναντί του άλλωστε, το live πρόγραμμα του καναλιού με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη είχε μόνο την εκπομπή της ΕΡΤ “Στα τραγούδια λέμε ναι”, η οποία σημείωσε μονοψήφια νούμερα. Όπως κατέγραψαν τα... μηχανάκια, η μουσική εκπομπή του κρατικού καναλιού σημείωσε 1,8% στο δυναμικό κοινό και 6,3% στο γενικό σύνολο.

Όσο για το J2US, η τηλεθέασή του ήταν 12,5% στο δυναμικό κοινό με το υψηλότερο τέταρτο (01:15 – 01:29) να φτάνει στο 20%, ενώ στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 14,3% και στο ίδιο τέταρτο σκαρφάλωσε στο πολύ ικανοποιητικό 24%.

Να θυμίσουμε ότι χθες, στον ημιτελικό, υπήρξε διπλή αποχώρηση και συγκεκριμένα αυτές των Έρρικας Πρεζεράκου και Άρη Μακρή οι οποίοι και θεωρούνταν φαβορί και της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα λόγω της αγάπης του κοινού που τους ψήφισε πέρασαν στον τελικό και μαζί τους θα διαγωνιστούν το μεγαλύτερο φαβορί του σόου, η Κόνυ Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό και ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε παρακάτω πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης για χθες:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

J2US 14,3%

Στα τραγούδια λέμε ναι 6,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

J2US 12,5%

Στα τραγούδια λέμε ναι 1,8%

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved