Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Παγώνας – To πλάνο που δεν είδε το κοινό
Media

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη της Παγώνας – To πλάνο που δεν είδε το κοινό

Άγριες Μέλισσες: Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έριξε αυλαία η επιτυχημένη σειρά του Ant1 το βράδυ της Πέμπτης (16-07).

Οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν τα γυρίσματα της σειράς, ο δεύτερος κύκλος της οποίας ενδέχεται να κάνει πρεμιέρα αρχές Σεπτέμβρη.

Η τηλεοπτική «Παγώνα», η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, λίγο πριν την έναρξη του τελευταίου επεισοδίου μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από το Διαφάνι και πιο συγκεκριμένα από το σπίτι τους στο χωριό, ένα πλάνο που ποτέ δεν είδε το τηλεοπτικό κοινό!


«Σε λίγη ώρα ξεκινά η προβολή του τελευταίου μας επεισοδίου αυτής της σεζόν. Σας χαρίζω αυτή τη φωτογραφία από τις αρχές Φλεβάρη- της «ανέμελης» προ- covid εποχής, μα ταυτόχρονα των δύσκολων γυρισμάτων μας μετά την επιστροφή μου στην οικογένεια λόγω επιλοχείου.


Σας τη χαρίζω μαζί με αυτό το τόσο σημαντικό για εμένα κειμενάκι:

Δεν είχα σύντροφο κι ευθύς εξαρχής απέκτησα έναν υπέροχο σύζυγο και συνάδελφο που με στηρίζει παντού και πάντα @christosplainis, και παρέα αποκτήσαμε μια φανταστική (κυριολεκτικά και μεταφορικά) οικογένεια: τη Νικόλ, τον Αλέξανδρο και το Στράτο- Άγγελο. Αυτή ήταν μονάχα η αρχή της ιστορίας μας στις «Άγριες Μέλισσες»- τις υπόλοιπες περιπετειες τις ξέρετε. Τις ζήσαμε όλοι μαζί και εύχομαι να συνεχίσουμε να τις ζούμε με την ίδια αγάπη και θέρμη που δείχνετε και δείχνουμε στη δουλειά μας για πολύ καιρό ακόμα.

Ευχαριστώ όλους μου τους υποδειγματικούς κι εξαίσιους συναδέλφους/ συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και τα σενάρια του σήριαλ- είστε πραγματικά όλοι οι ήρωές μου.
Και δεν ξεχνώ τη «μαγιά» που μας μάζεψε και μοιραζόμαστε πια όλοι μαζί αυτό που είχαν φανταστεί: σε ευχαριστώ από την ψυχή μου @lefteris_charitos, @melinatsampani και Ντίνα Κάσσου για την εμπιστοσύνη σας και την αποδοχή σας προς το ποια είμαι. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να βγει όλο αυτό από την καρδιά και την ψυχή μου. Από εμένα προς κάθε γυναίκα που ζορίστηκε και προς κάθε άνθρωπο που έχει περάσει επίπονα με ζητήματα ψυχικής υγείας. Δεν είστε μόνοι.
Ευχαριστώ επίσης τους @spirosmichalo και @patronisss για τη ματιά, τα πλάνα και τη βοήθεία σας στο γύρισμα. Είστε σπουδαίοι.

Ευχαριστώ το Γιάννη Καράγιαννη και τη JKProduction για τη στήριξή τους και τέλος, ένα τεράστιο κι ολόκαρδο ευχαριστώ στον @ant1tv για τη συνολική ευκαιρία που με απόλυτη εμπιστοσύνη μου χάρισε.

Είμαι και θα είμαι βαθειά ευγνώμων για όσα μου έφεραν και μου φέρνουν οι Άγριες και τόσο λατρεμένες μου πια Μέλισσες.
Να είμαστε καλά, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη φίλοι μου. ☀️», έγραψε η ίδια κάτω από τη φωτό!

Δες την κι εσύ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved