Tv: Αυτά είναι τα τρία κορίτσια που βάλθηκαν να την κατακτήσουν
Media

Tv: Αυτά είναι τα τρία κορίτσια που βάλθηκαν να την κατακτήσουν

Tv: Τρία κορίτσια που κάνουν βουτιά στα βαθιά και φιλοδοξούν να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 

Αν η σεζόν που πλησιάζει είχε όνομα, τότε θα μπορούσε να είναι κάποιο από τα δικά τους. Η μία ταλαντούχα ηθοποιός, η άλλη star του Κρήτη Tv που μετακομίζει σε μεγάλο σταθμό και η τρίτη σούπερ μόντελ με παρελθόν στι GNTM.
Δανάη Μπάρκα, Ιωάννα Μαλέσκου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Tv.

Από το σανίδι... στο Mega

«Συνειδητοποίησα πολύ νωρίς τι ήθελα να γίνω, γιατί η μητέρα μου πήγε στη Δραματική Σχολή όταν εγώ ήμουν σχεδόν έξι ετών. Οπότε, πήγαινα κι εγώ μαζί της στη σχολή. Το ζήσαμε λίγο μαζί αυτό. Ηταν σαν δεύτερο σχολείο μου.

Η σχολή της μητέρας μου με βοήθησε να καταλάβω από νωρίς ότι η τέχνη μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις να αγαπάς πιο έντονα, να συγχωρείς, να απολαμβάνεις τη ζωή, να αφήνεις τη φαντασία σου ανεξέλεγκτη.

Η τέχνη είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, μόνο ορίζοντες σου ανοίγει και μπορεί να κατευνάσει τις αρνητικές πλευρές της ψυχής σου», έχει δηλώσει η Δανάη Μπάρκα για τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο.

Το όνομα της, άλλωστε, είναι ευρέως γνωστό για τους θεατρόφιλους, καθώς αυτό το γεμάτο ταμπεραμέντο, μπρίο και ταλέντο πλάσμα έχει προικιστεί με χάρες και αγάπη για την υποκριτική από τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, έχοντας ήδη δώσει με επιτυχία τις εξετάσεις τπς στο σανίδι: «Νίκη», «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Μαρία Πενταγιώτισσα», «Λυσιστράτη», «Ουρανία» είναι μερικές από τις παραστάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Αυτήν τη φορά, όμως, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Τν, καθώς

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Από την Κρήτη στο Φάληρο!

Είναι μία από τις παρουσιάστριες των περιφερειακών καναλιών που έχουν γίνει αρκετά γνωστές και έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό. Καθόλου τυχαίο, βέβαια, αφού η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μοιάζει με πολλές: Είναι εντυπωσιακή, εξαιρετικά αγαπητή στον κόσμο της Κρήτης και των social media και έχει μάθει να πορεύεται έξυπνα και στρατηγικά.

Η καλλονή, που βλέπει πλέον το όνομα τhς να φιγουράρει παντού, ετοιμάζεται να μετακομίσει από το ΚΡΗΤΗ Tv στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάζει μία δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή, από τις 12.00 έως τις 14.00, και να ριχτεί στη σκληρή αρένα της ιδιωτικής τηλεόρασης και στην Αθήνα.

Η φετινή σεζόν, βέβαια, είχε σίγουρα το άρωμα της, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι δέχθηκε προτάσεις για μεγάλα πρότζεκτ και αρνήθηκε. Οπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου, είχε συζητήσει και με το κανάλι της Κάντζας, ώστε να πάρει τη θέση τη Ελένης Μενεγάκη, όμως, δεν τα βρήκαν. «Η πρόταση έγινε πριν από πολύ καιρό. Ο λόγος που δεν δέχτηκα ήταν θέμα αρχών και αφορούσε κάποιους όρους του συμβολαίου», υποστήριξε.

Ακόμη, σε συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε ότι, πριν από μερικούς μήνες, της είχαν ζητήσει να παρουσιάσει το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ.

Η συμφωνία δεν προχώρησε, ωστόσο, λόγω χρονικής στιγμής. «Επειδή είχα συμφωνήσει με το ΚΡΗΤΗ Tv μία εβδομάδα πριν, δεν μπορούσα να φύγω. Είχα κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα πριν και θα έφευγα; Οχι. Δεν είμαι σαν μαϊμουδίτσα που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Ήταν λάθος χρονική συγκυρία και αντιεπαγγελματικό να το κάνω. Αλλωστε, πιστεύω ότι κρινόμαστε και από τα όχι μας».

«Δεν θα άφηνα αυτό που έχω χτίσει εδώ στην Κρήτη για να πάω να κάνω κάτι επικουρικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Από top model κεντρική παρουσιάστρια

Η αποχώρηση της από το «Greece's Next Model » και το Star άνοιξε τον δρόμο για συζητήσεις με ιθύνοντες καναλιών και εκείνη βρέθηκε να καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Alpha.

Η μελαχρινή καλλονή και πρώην κριτής του ριάλιτι μόδας μετακινήθηκε στο κανάλι της Κάντζας, με την ίδια να λύνει τη σιωπή της σε πρόσφατη συνέντευξη αναφέροντας: «Κάναμε πολλά ραντεβού με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτά που, τελικά, με πήγαν προς τον Alpha ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα». Οπως φαίνεται, θα παρουσιάσει μία μεσημεριανή εκπομπή, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες.

Η ίδια, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμη για όλα! Με... φύλακα άγγελο την Έλενα Χριστοπούλου, που βρίσκεται πίσω από κάθε της βήμα, η εντυπωσιακή καλλονή έχει αποδείξει ότι μπορεί να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να περπατά με άνεση στα δωδεκάποντά της, ακόμη και στα ανταγωνιστικά και απαιτητικά πλατό της Tv.

Η πορεία της, άλλωστε, μέχρι εδώ τα λέει όλα: Στους τέσσερις μήνες επαγγελματικής απασχόλησης με το μόντελινγκ ταξίδεψε στη Γερμανία και από εκεί στο Μιλάνο και το Παρίσι. Το 2011 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος, ενώ μετακόμισε και στη Νέα Υόρκη έχοντας συνεργασία με το «New York Model Managment».

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved