Χαντζή – Σουρέλης – Πετρογιάννη: «Οι ωραίες παρέες κάνουν τη διαφορά»
Media

Χαντζή – Σουρέλης – Πετρογιάννη: «Οι ωραίες παρέες κάνουν τη διαφορά»

Η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη κάθε πρωί στις 09:00 λένε «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή τους «ALPHA παντού».

Η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή τους ανέφεραν τι κάνει τη διαφορά στη δική τους εκπομπή, με τίτλο«Alpha παντού» και αν ανήκουν στους εργασιομανείς τύπους.

-Τι κάνει τη διαφορά στη δική σας εκπομπή;

Β.Χ.: «Παρουσιάζει θέματα που αφορούν και ενημερώνουν τον κόσμο, τον βοηθούν να κάνει τη ζωή του καλύτερη σε όλα τα επίπεδα -οικονομικά, προσωπικά και επαγγελματικά».

Π.Σ.: «Η χημεία της ομάδας και η θεματολογία. Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε και τα δύο συστατικά. Πρόκληση μας είναι να πείσουμε και τους τηλεθεατές».

Φ. Π.: «Οι ωραίες παρέες κάνουν τη διαφορά. Όπως το γεγονός ότι θα έχουμε μεγάλη ποικιλία θεμάτων, με γρήγορο ρυθμό».

-Συντονίζεστε σε ήπιο κλίμα ή... θυελλώδες;

Β.Χ.: «Η πρόκληση είναι να στρέψεις το φακό σου στα ταλέντα και τις δυνατότητες του καθενός. Να τους εμπνέεις να βγάζουν από μέσα τους το ύψιστο δυναμικό τους, ώστε ο καθένας να δώσει το 110% της ενέργειας του για την επιτυχία της εκπομπής».

Π.Σ.: «Οι δημοσιογράφοι έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε υπό "καταρρακτώδεις" συνθήκες. Μου αρέσει η έντονη δουλειά, αλλά θέλω "ήπιο" κλίμα στις σχέσεις μεταξύ των συνεργατών».

Φ.Π.: «Μαζί θα το περάσουμε το καλοκαίρι, πιο ήρεμοι από ποτέ, άλλωστε με τη βοήθεια της Βίκυς, έχουμε αγγίξει το ζεν».

- Ανήκετε στους εργασιομανείς τύπους;

Β.Χ.: «Ανήκω στους "αρχιτέκτονες", που βάζουν πρώτοι τα θεμέλια και χτίζουν με τα χέρια τους το οικοδόμημα που έχουν οραματιστεί με την ομάδα τους. Μια τρίωρη καθημερινή εκπομπή είναι πρωταθλητισμός. Έχω την απεριόριστη τύχη να δουλεύω κάθε χρόνο με εξαίρετους δημοσιογράφους και αρχισυντάκτες, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκπομπής. Φέτος είναι οι αγαπημένοι συνάδελφοι Σωτήρης Γιατζόγλου και Αλέξης Κουβέλης».

Π.Σ.: «Ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η ημέρα θα έπρεπε να έχει περισσότερες από 24 ώρες».

Φ.Π.: «Η ζωή μου περιστρέφεται πάντα γύρω από τη δουλειά. Αν δεν είμαι καλά στα επαγγελματικά μου, δεν είμαι καλά γενικώς».

-Ποιες προσωπικότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας;

Β.Χ.: «Οι "μεταξωτοί άνθρωποι", όπως είχε πει σε μια συνέντευξη του ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, ο Νίκος Καρούζος. Οι άνθρωποι με εσωτερική γαλήνη, υψηλή αυταξία, που δεν έχουν την ανάγκη να αποδείξουν κάτι».

Π.Σ.: «Οι αγωνιστές της ζωής, όσοι με τις πράξεις τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και βοηθούν να βελτιωθεί η κοινωνία που ζούμε».

Φ.Π.: «Πάντα με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που έχουν να διηγηθούν μια ωραία ιστορία, να μου φτιάξουν μια όμορφη εικόνα, την ώρα που μιλάνε να τη βλέπω μπροστά μου, ακόμα και αν δεν μπορώ», είπαν στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved