Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν (pics)
Media

Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν (pics)

Νέα σεζόν, με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Φρέσκα πρόσωπα αλλά και παλιά πετυχημένα προγράμματα, έρχονται σύντομα στις οθόνες μας.

Το περιοδικό TV24 συγκέντρωσε αναλυτικά όλο το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σεζόν.

Την πρώτη καλημέρα στις 06:00 θα τη λένε ο Δημήτρης Οικονόμου με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή "Σήμερα".

Στις 10:00 τη σκυτάλη θα παίρνουν οι "Αταίριαστοι" με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο. Στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έρχεται και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Η γνωστή μαγείρισσα θα έχει τη δική της εκπομπή η οποία θα διαρκεί από τις 12:00 μέχρι τις 12:15 παρουσιάζοντας κάθε μέρα και μια συνταγή.


Αμέσως μετά ακολουθεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του καλοκαιριού. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ καθημερινά, παρουσιάζοντας ψυχαγωγικά και επίκαιρα νέα, όσο και αποκλειστικά από το "Big Brother".

Στις 14:00 θα ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Εύα Αντωνοπούλου. Ο Νίκος Μουτσινάς θα μας λέει και φέτος "Καλό Μεσημεράκι" καθημερινά 15:00 - 17:00.

Πολλά φυσικά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το "My Style Rocks", το οποίο όχι μόνο επιστρέφει, αλλά αναζητά και νέες παίκτριες. Η Κατερίνα Στικούδη θα μας καλησπερίζει καθημερινά στο ριάλιτι μόδας, ενώ αμέσως μετά στις 19:50 θα ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Η Prime Time ζώνη του σταθμού.

Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει με νέα επεισόδια της σειρά 8 λέξεις, η οποία θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21:00. Στις 23:00 μέχρι 01:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το "Big Brother" θα είναι το νέο ραντεβού των τηλεθεατών με παρουσιαστή των Χάρη Βαρθακούρη. Όσο για το "The Voice", θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνο.

Σταθερά τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Αυτιάς πιστός στο πρωινό του ραντεβού θα ενημερώνει για όλα, νωρίς το μεσημέρι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα μας υποδέχονται στο "Dot", ενώ σταθεροί θα μείνουν στην απογευματινή ζώηνη, ο Ευτύχης Μπλέτσας με το "Happy Traveller" άλλα και ο Τάσος Τρύφωνος με τον "Πιο αδύναμο κρίκο".
Σταθερός στη βάση του και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος κάθε Σαββατόβραδο θα λέει στην "Υγειά μας βρε παιδιά".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved