Νέο πρόγραμμα ANT1 με αρκετή Ψυχαγωγία! Όλα όσα θα δούμε (pics)
Media

Νέο πρόγραμμα ANT1 με αρκετή Ψυχαγωγία! Όλα όσα θα δούμε (pics)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στον ANT1 η προετοιμασία της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα στις 7 Σεπτεμβρίου θα βγουν στον αέρα οι πρώτες εκπομπές, ενώ οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές θα κάνουν πρεμιέρα μια εβδoμάδα μετά. Στις 21/9 επιστρέφουν οι Μέλισσες, ενώ πρεμιέρα θα κάνουν και οι νέες τηλεοπτικές σειρές.

Το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά επιστρέφει, το ίδιο και τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» της Ζέτας Μακρυπούλια και « Still Standing» της Μαρίας Μπέκατωρου, αλλά και το «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας αναλαμβάνει το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Taxi», ενώ ξεχωρίζει το «Μια στιγμή, μια ζωή», ένα docu-reallity format μέσα από το οποίο, με αφορμή μια φωτογραφία, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν τους, άλλοτε ευτυχισμένες, άλλοτε τραγικές, και παρουσιάζεται μια αναπαράσταση της στιγμής! Στη late night ζώνη θα προβληθεί η σατιρική εκπομπή των Φανή Λαμπρόπουλου και Νικόλα Ράπτη.

Στο β´μισο της σεζόν αναμένεται να δούμε το «Your face sounds familiar» και ενδεχομένως το « Ελλάδα, έχεις ταλέντο» τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε το κανάλι. Επιπλέον, συνεχίζεται η συνεργασία τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, με μια νεα εκπομπή μαγειρικής, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό κωμικό σίριαλ, που θα γυρίζεται μπροστά σε κοινό.

arnaoutogloy.jpg

Το «Καφέ της Χαράς» του Χάρη Ρώμα συνεχίζει από εκεί ακριβώς όπου το είχαμε αφήσει. Οι «Άγριες μέλισσες» επιστρέφουν, και για πρώτη φορά θα δούμε να χωρίζουν οι δρόμοι των αδερφών Σταμίρη. Στο καστ του β´κυκλου προστίθενται και νέοι ρολόι, που θα τους ερμηνεύσουν, μεταξύ άλλων, οι Βασίλης Μπομπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Γιάννης Νταλίανης.

Ο «Ήλιος» είναι το νέο καθημερινό δραματικό σήριαλ, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Καραμίχο, Αντίνοο Αλμπάνη, Ευγενία Δηνητροπούλου, Ντορα Μακρυγιάννη, Μαρθα Αθανασίου, Νίκο Αρβανίτη και Ακίνδυνο Γκίκα.
Σύμφωνα με το σενάριο, ένας μεγάλος νεανικός έρωτας ζωντανεύει ξανά, με μοιραίες συνέπειες.

Στη «Φαμίλια» του Βασίλη Θωμόπουλου παρακολουθούμε τη ζωή ενοχές ζευγαριού που, αν και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο, έχει ακόμα περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο! Παίζουν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Ιωάννα Ασημακοπούλου, ενώ στις ζωές τους υπάρχουν τα 4 παιδιά τους, οι 2 πεθερές και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved