'Ελα στη θέση μου: Ο Ζούβας και η Σύλβια μετακομίζουν σε φτωχογειτονιά
Media

'Ελα στη θέση μου: Ο Ζούβας και η Σύλβια μετακομίζουν σε φτωχογειτονιά

Πρωταγωνιστής της σειράς, Έλα στη θέση μου, μιλά για τα νέα επεισόδια της σειράς.

Αν και μπήκε στην καθημερινή κωμωδία του ALPHA «Έλα στη θέση μου» για μία γκεστ εμφάνιση, τελικά κατάφερε να μείνει μόνιμα και ο ρόλος του να αγαπηθεί πολύ.

Ο Ανάστασης Κολοβός ή αλλιώς Μάκης Ζούβας, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς αποκαλύπτει όσα πρόκειται να δούμε.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά παραμένεις στην κωμική σειρά του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου». Μίλησε γι’ αυτή τη συνεργασία...

«Στη σειρά μπήκα, αρχικά, για μία γκεστ εμφάνιση των 15 επεισοδίων και... έμεινα πέντε χρόνια. Δεν σου κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία και έχω ρίξει πάρα πολύ ιδρώτα για τον ρόλο του Μάκη Ζούβα. Η πρώτη σκέψη ήταν να είναι ένας σοβαρός κακός, αλλά είπα στους συντελεστές ότι δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον και τους πρότεινα να τον κάνουμε πιο λαϊκό και λαμόγιο. Όπως και έγινε».

Τι έχεις κερδίσει από τη συμμετοχή σου σε αυτή τη σειρά;

«Μία καθημερινή σειρά είναι μεγάλο σχολείο σε σχέση με μία εβδομαδιαία. Έχει διαφορετικούς ρυθμούς, χρόνους, αλλά και απαιτήσεις. Τώρα καταλαβαίνω τι τράβαγαν οι ηθοποιοί σε παλαιότερες καθημερινές σειρές. Επίσης, έγινα πιο επαγγελματίας και πιο σοφός σε σχέση με τους συνεργάτες που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τέλος, μέσα από μια καθημερινή σειρά, ανακαλύπτεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου».

Περίμενες ότι η σειρά θα μετρούσε πέντε χρόνια στον «αέρα»;

«Θες να σου απαντήσω ειλικρινά; Με τίποτα! Βέβαια, όλοι όσοι εργάζονται είναι πολύ καλοί και, δεδομένων των συνθηκών, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Έκανες δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν πρέπει να συνεχίσεις ή όχι, για μία ακόμη σεζόν, δεδομένου ότι η παρουσία σε μία καθημερινή σειρά φθείρει τον ηθοποιό;

«Μπορεί να πέρασε σαν σκέψη από το μυαλό μου, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα άφηναν μια δουλειά στη μέση. Την ίδια άποψη έχει και η σύντροφος μου, η Αθανασία, η οποία μου είπε: «Πρώτα θα τελειώσει η σειρά και μετά κάνε ό,τι θέλεις ή δεν θέλεις». Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι το θεωρώ και λίγο άκομψο να σηκωθώ να φύγω από τη σειρά όταν μου έχει δώσει τόσα πράγματα: αναγνωρισιμότητα, ασφάλεια κ.ο.κ.».

Πώς εξελίσσεται ο ρόλος του Μάκη Ζούβα στον νέο κύκλο του «Έλα στη θέση μου»;

«Οι πρώτες πληροφορίες που έχω είναι ότι ο νέος κύκλος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με έντονο ενδιαφέρον, τόσο για τους ήρωες όσο και για τους τηλεθεατές. Μία από αυτές αφορά τον Μάκη και τη Σύλβια, καθώς εκείνη χάνει τα πάντα και πρέπει να εγκαταλείψουν την έπαυλη και να πάνε σε μια φτωχογειτονιά. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι και των Καλαντζήδων».

Να υποθέσω ότι αυτή η εξέλιξη αρέσει πολύ στον Μάκη;

«Ακριβώς. Τον Μάκη πάντα τον «έτρωγε-· το γεγονός ότι έχει μπλέξει με τη ζωή στην έπαυλη, με πολλά χρήματα, σούσι κ.λπ., οπότε προτιμά να γυρίσει στον παλιό τρόπο ζωής του, και ας γίνει πιο αλήτης. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Η Σύλβια πώς θα αντιδράσει σε αυτά τα νέα δεδομένα;

«Η Σύλβια έχει μάθει στην καλή ζωή και μπορεί να τρελαθεί από τις ελλείψεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Ωστόσο, αν της έλεγαν να επιλέξει ανάμεσα στον Μάκη και στα λεφτά, εκείνη θα διάλεγε το πρώτο. Και αυτό λέει πολλά...», είπε στο MYtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved