Το Ρετιρέ: Μετά από 30 χρόνια αποκαλύπτει: «Πήγαινα στα γυρίσματα μαραμένος»
Media

Το Ρετιρέ: Μετά από 30 χρόνια αποκαλύπτει: «Πήγαινα στα γυρίσματα μαραμένος»

Το Ρετιρέ: Το αποκάλυψε 30 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Υπήρξε μέλος ενός αξεπέραστου καστ και μάλιστα μιας επίσης μιας αξεπέραστης σειράς που ακόμα και στις επαναλήψεις σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, συνεχίζει να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Σήμερα, λοιπόν, τρεις δεκαετίες μετά, ο ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά το τραγικό περιστατικό που βίωσε στα πρώτα του γυρίσματα.

«Στα πρώτα γυρίσματα του «Ρετιρέ» έχασα τον πατέρα μου, μέρα Χριστουγέννων. «Το Ρετιρέ» είχε αρχίσει γυρίσματα μόνο δύο μήνες νομίζω και πέρασα το πρώτο εξάμηνο του «Ρετιρέ» με μια ιδιαίτερη στεναχώρια. Πήγαινα στα γυρίσματα μαραμένος και έβαζα πολύ μεγάλο κόπο για να μπορώ να αντεπεξέρχομαι. Αυτό είναι κάτι που το θυμάμαι. Δεν το έχω μοιραστεί ποτέ. Δεν το έχω πει ποτέ. Το λέω τώρα σε εσάς. Αλλά ο ηθοποιός έτσι είναι. Έπαιζα και στο θέατρο τότε.

Το άκουγα από τους παλιούς, από την Καλουτά, την Βλαχοπούλου που έχαναν τους δικούς τους και πήγαιναν και παίζανε και έλεγα πω πω πως μπορούν και το κάνουν. Εμένα Παναγία μου δεν θα μου συμβεί και μου συνέβη!», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας στο 90,6 ΑΡΤ FM και στον Λάζο Μαντικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved