Το Καφέ της Χαράς: Κόρη πασίγνωστων ηθοποιών "εισβάλλει" στη σειρά! (photos)
Media

Το Καφέ της Χαράς: Κόρη πασίγνωστων ηθοποιών "εισβάλλει" στη σειρά! (photos)

Το Καφέ της Χαράς: Η αγαπημένη κωμωδία των Χάρη Ρώμα - Άννας Χατζησοφιά αποτελεί, ακόμη μία χρονιά, μία σταθερή επιλογή των τηλεθεατών.

Για αυτόν τον λόγο, δεν επαναπαύονται, αλλά ετοιμάζουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές στα επεισόδια που θα δούμε αμέσως μετά τις γιορτές. Δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2021. Σε αυτά, μάλιστα, καταφθάνουν στο Κολοκοτρωνίτσι νέοι ήρωες, αλλά και παλιοί γνώριμοι.

Ας τα δούμε, όμως, πιο αναλυτικά... Από την αρχή του προηγούμενου κύκλου της σειράς έχουμε μάθει πως η Χαρά, μετά τη φυγή της από το Κολοκοτρωνίτσι, προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή της με τον σύντροφο της στην Αθήνα. Για αυτόν τον άντρα δεν ξέρουμε πολλά και, μέχρι τώρα, δεν τον έχουμε δει. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στα πρώτα καινούργια επεισόδια. Ο σύντροφος της Χαράς ονομάζεται Ιάσονας και είναι όμορφος, πλούσιος, πετυχημένος. Κοινώς, φαίνεται να είναι ο τέλειος άντρας. Η ιστορία του αρχίζει όταν αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη επένδυση στο Κολοκοτρωνίτσι.

Να δημιουργήσει μια βιοκλιματική ξενοδοχειακή μονάδα στον χώρο του παλιού σανατορίου, προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων του χωριού. Τον ρόλο του Ιάσονα πρόκειται να κρατήσει ο Νίκος Ψσρράς. Από εκεί και πέρα, στις νέες αφίξεις στο Κολοκοτρωνίτσι, περιλαμβάνονται αυτή της Τάνιας Τρύπη, η οποία θα υποδυθεί μία νοσοκόμα, και αυτή της Ολγας Σκιαδαρέση.

Η τελευταία, πρόκειται να υποδυθεί την κόρη του Φατσέα, που αποτελεί καρπό του ερωτά του με μία άλλη γυναίκα από το παρελθόν του. Αναφερόμαστε στη Δοξούλα Τσαουσοπούλου ή αλλιώς «χήρα», την οποία υποδύθηκε στο παρελθόν η Ευαγγελία Μουμούρη. Η γυναίκα επιστρέφει, ύστερα από 15 χρόνια, γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και θέλει να πάρει το αίμα της πίσω, απαντώντας στα ψέματα που έχουν ακουστεί γι αυτήν κατά καιρούς.

Ακόμη δύο πρόσωπα από το μακρινό παρελθόν που επιστρέφουν στο χωριό, σηματοδοτώντας μια σειρά νέων ανατροπών, είναι η Ευτυχία Φαναριώτη, η οποία υποδυόταν την ανιψιά του παπά και της παπαδιάς, τη Ροδή, και η Κερασιά Σαμαρά, ως η πρώτη σύζυγος του Περίανδρου Πώποτα και μητέρα του Μάνου, Πηνελόπη Μαρκάτος. Τέλος, στη σειρά θα συμμετάσχει και η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, Ισμήνη, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved