Χριστούγεννα στην ΕΡΤ με ένα μοναδικό πρόγραμμα
Media

Χριστούγεννα στην ΕΡΤ με ένα μοναδικό πρόγραμμα

Χριστούγεννα 2020: Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στην ΕΡΤ.

Ο Νίκος Κουρής θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ1 στις 12:50 ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο «Δες και βρες» με εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις. Η Ναταλία Δραγούμη, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιώργος Λέντζας αναμετριούνται σε ένα εορταστικό παιχνίδι χωρίς νικητές και χαμένους αφού το ποσό των 6.000 ευρώ θα δοθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο «Αμυμώνη», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Στις 16:00, στο «φλΕΡΤ» η Νάντια Κοντογεώργη και η Ελένη Κοκκίδου συγκινούνται από προσωπικές ιστορίες και δίνουν τη σκυτάλη στην Ελένη Τσαλιγοπούλου, στον Κώστα Καλδάρα και σε άλλους μουσικούς και τραγουδιστές, απευθείας από τη Νάουσα, σ΄ ένα παραδοσιακό γλέντι.

Στις 22:00, ακολουθεί η οικογενειακή κομεντί «Χριστούγεννα στην πόλη των θαυμάτων», με τους Πάτρικ Σουέιζι, Κάρμεν Ηλέκτρα, Κάμερον Μπράιτ και Τιμ Κάρι.

Η ΕΡΤ2, στις 06:00, μεταδίδει απευθείας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων.

Στις 10:50, μεταδίδεται το παιδικό μιούζικαλ κινούμενων σχεδίων «Όλα τα καλά σκυλάκια λένε τα κάλαντα», παραγωγής ΗΠΑ 1998. Πρόκειται για την υπέροχη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς στην… τετράποδη εκδοχή της, η οποία είναι εξίσου απολαυστική και με το ίδιο αίσιο τέλος.

Στις 14:00, οι μικροί φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη ιστορία κινούμενων σχεδίων, που βασίζεται σε παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι».

Στις 19:00, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μουσικό πρόγραμμα «Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία», όπου η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ ζωντανεύει μουσικά την πλοκή της κλασικής νουβέλας του Τσαρλς Ντίκενς, ερμηνεύοντας γνωστές κι αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Αφήγηση: Δημήτρης Πιατάς. Διασκευή-κείμενο-σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Ψωμά. Μεταγραφή-ενορχήστρωση: Θοδωρής Λεμπέσης. Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Αραβίδης.

Στις 20:30, μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την οικογενειακή κωμωδία «Η χριστουγεννιάτικη ταινία των Μάπετ».

Στις 22:00, ακολουθεί η μαγνητοσκοπημένη συναυλία «Μόνικα: Κάτι ανθίζει στο Ηρώδειο». Με την ορχήστρα της και μια νεανική χορωδία, με παραδοσιακά όργανα όπως η λάφτα, το μαντολίνο και η άρπα, η Μόνικα προσφέρει μια εμπειρία που θα μας ταξιδέψει από το παρελθόν στο παρόν, με παλιές επιτυχίες, νέα τραγούδια και πολλές εκπλήξεις.

Ακολουθεί στις 23:45, η οικογενειακή ταινία φαντασίας «Χριστουγεννιάτικο δώρο», με τους Κουίν Λατίφα, Τέρενς Χάουαρντ, Μόρις Τσέστνατ, Γκάμπριελ Γιούνιον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved