Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο νικητής!
Media

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο νικητής!

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά αποκάλυψε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Κάποια στιγμή, οι συμπαίκτες σας σας ζήτησαν να μην αγωνίζεστε. Πώς νιώσατε;

Προφανώς και ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω απογοήτευση. Ξέρω ότι οι αθλητικές μου επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο, η ψήφος εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου θα ήταν η δύναμη που θα μου έδινε μια ώθηση παραπάνω για να φέρω τον πόντο στην ομάδα. Αυτή δεν την είχα δυστυχώς ποτέ. Βγήκατε αρκετές φορές προτεινόμενη για αποχώρηση.

Πιστεύετε πως αυτό οφείλεται μόνο στις επιδόσεις σας στα αγωνίσματα ή υπήρχαν και άλλοι λόγοι;

Θεωρώ ότι ο κυριότερος λόγος ήταν ότι δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιοι συμπαίκτες μου είδαν ότι βγήκα πιο δημοφιλής, προσπαθούσαν, με διάφορους τρόπους και στρατηγικές πίσω από την πλάτη μου και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να με βγάλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, όταν είσαι αδύναμος παίκτης, αναπόφευκτα θα βγαίνεις προτεινόμενος, γιατί αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού.

Όταν κάποια στιγμή οι δυνάμεις σας σας εγκατέλειψαν και χρειαστήκατε ιατρική βοήθεια, σκεφτήκατε να αποχωρήσετε οικειοθελώς;

Ναι, αλλά επικράτησε η θέληση μου να μην τα παρατήσω και να προσπαθήσω περισσότερο. Μετανιώνετε για κάτι από όσα κάνατε μέσα στο παιχνίδι; Αν μετανιώνω για κάτι, είναι για το ότι δεν γυμναζόμουν πιο πριν ώστε να πάω περισσότερο προετοιμασμένη για το αγωνιστικό κομμάτι και να απολαύσω στο 100% αυτό το παιχνίδι επιβίωσης. Θα θέλατε να είχατε μείνει κι άλλο π θεωρείτε πω$ η αποχώρηση σας ήρθε την κατάλληλη στιγμή; Πιστεύω ότι εφόσον με ψήφισε ο κόσμος να φύγω, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω.

Με ποιο συμπαίκτη σας θα θέλατε να κάνετε μια μεγάλη κουβέντα εκτός παιχνιδιού;

Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιος συγκεκριμένος, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να τους δω όλους και να κάνουμε μια κουβέντα. Τώρα που βγήκαν και άλλοι συμπαίκτες μου από το παιχνίδι, φαντάζομαι πως θα μιλήσουμε, όπως, π.χ., με τη Σοφία.

Τι χρειάζεται κάποιος για να επιβιώσει στο «Survivor»;

Χρειάζεται να νικήσει τις προσωπικές του φοβίες. Να έχει δύναμη σώματος και ψυχής και να μπορεί να ελέγχει τις αντιδράσεις του στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού;

Νομίζω ότι ο Ηλίας και ο Τζέιμς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Τι κερδίσατε από αυτή την εμπειρία;

Η εμπειρία του «Survivor» μου δίδαξε πάρα πολλά σε επίπεδο αυτογνωσίας. Ήταν αποκαλυπτικό για εμένα το γεγονός ότι στην καλύβα του Αγίου Δομίνικου, με την πείνα, την εξάντληση και τη συμβίωση με άλλους -αγνώστους μέχρι τότε- ανθρώπους, ξανασυνάντησα τον εαυτό μου μέσα από πρίσματα που δεν τον είχα δει ποτέ, σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved