Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης τιμωρήθηκε -Η σοκαριστική σκηνή του ευνουχισμού συγκλόνισε το twitter!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης τιμωρήθηκε -Η σοκαριστική σκηνή του ευνουχισμού συγκλόνισε το twitter!

Άγριες Μέλισσες: Ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της φετινής σεζόν παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (31-03).

Το επεισόδιο της σειράς Άγριες μέλισσες που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ήταν σοκαριστικό.

Ο Βόσκαρης ήρθε αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία και ο κόσμος του twitter ένιωσε ανακούφιση ενώ συγκλονίστηκε από τη σκηνή μέσα στις φυλακές.

Η Λενιώ και τα υπόλοιπα θύματα του αδίστακτου άντρα αναγκάστηκαν να ζήσουν ξανά τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με το να τα περιγράψουν ενώπιον του δικαστή τα βασανιστήρια που έζησαν στα χέρια του.

Τα όσα ειπώθηκαν προκάλεσαν τη φρίκη όλων!

Οι στιγμές του μέσα στο κελί ήταν εφιαλτικές και μπροστά από τα μάτια του πέρασαν όλες οι σκηνές των βασανιστηρίων και του πόνου που εκείνος έχει προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια. Για κακή του τύχη στη φυλακή τον περίμεναν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση.

Οι φυλακισμένοι αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο αφού τον κακοποίησαν, ευνουχίζοντάς τον.

Οι χρήστες του twitter παρά την ανακούφιση που ένιωσαν θεωρώντας δίκαιη την τιμωρία του, σοκαρίστηκαν με την συγκλονιστική σκηνή!

«Χαίρομαι που ήδη έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά θα κορυφώνεται η πτώση του. Γιατί η τιμωρία του θα είναι αντάξια των εγκλημάτων που διέπραξε. Για μένα, όμως, ο Βόσκαρης είναι βαθιά σαδιστής. Αυτός ο άνδρας ερεθίζεται με το να προκαλεί πόνο στους άλλους. Είπα στη Μελίνα πριν από λίγες ημέρες πως μου έγραψε έναν χαρακτήρα ολοζώντανο πάνω στο χαρτί.

Για αυτό λειτούργησε τόσο δυναμικά πάνω μου. Δομημένος άψογα σε λόγια και σε πράξεις. Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου τέτοιον αρρωστημένο άνθρωπο για να τον αντιγράψω. Αρα, πιστά ακολουθώ τον ρόλο. Δεν χρειάστηκε να τον φανταστώ, διαβάζω τη σκέψη του», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δες το συγκλονιστικό απόσπασμα από τη σειρά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved