Survivor: Δεν φαντάζεσαι με ποιον πρώην συμπαίκτη της συναντήθηκε η Νικόλ με το που έφτασε Ελλάδα
Media

Survivor: Δεν φαντάζεσαι με ποιον πρώην συμπαίκτη της συναντήθηκε η Νικόλ με το που έφτασε Ελλάδα

Survivor: Η Νικόλ Μαυρίδη, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης,  έφθασε στην Ελλάδα σήμερα, 26 Μάη και δεν πάει ο νους σου με ποιον πρώην συμπαίκτη της συναντήθηκε με το που πάτησε το πόδι της στην Αθήνα.  

Μπορεί η Νικόλ, όπως και όλοι οι παίκτες να μην μιλάνε λόγω συμβολαίου, αφού πρώτα πρέπει να εμφανιστούν στις εκπομπές του ΣΚΑΙ, εκείνο όμως που όλοι παρατήρησαν είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η Νικόλ Μαυρίδη εμφανίστηκε με νέο look και όπως είπε η ρεπόρτερ του Happy Day τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν!

Με ποιον πρώην συμπαίκτη της συναντήθηκε η Νικόλ κατά την επιστροφή της; Μα με ποιον άλλον;

Με τον Νάσο Γαλακτερό, με τον οποίο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης είχαν «χτίσει» μια όμορφη σχέση. Οι δύο τους βρέθηκαν και φυσικά θέλησαν να το μοιραστούν με τους followers τους στα social media.«Η αδερφούλα γύρισε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γαλακτερός

Δες τους μαζί στη gallery

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις της μετά το survivor στην εκπομπή, love it, είπε: «Με τον Σάκη έχουμε μιλήσει μέσω social πριν από χρόνια, ήθελε να του διαφημίσω κάτι ρούχα και λέγαμε ένα γεια. Ήταν συμπαίκτης του αδερφού μου, δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Δεν πιστεύω ότι παρεξηγήθηκε κάποια συμπεριφορά μου γιατί ήμουν απέναντι σε όλους ίδια. Ο Ντάφυ έκανε πλάκα και έλεγε στη Μαριαλένα ότι χόρευα με το Σάκη αλλά δεν νομίζω ότι θα το παρεξηγούσε. Εκτός κι αν δεν το έχω καταλάβει.

Τι άλλο να τραβήξει η Μαριαλένα; Είχε τον Σάκη, είχε τη Χριστίνα, να εμφανιστώ κι εγώ; Δεν έχω καταλάβει κάποια κίνηση από τον Σάκη. Αν έκανε κάποια κίνηση θα ήμουν η πρώτη που θα του το έκοβα. Ήμουν λίγο πιο συμμαζεμένη απέναντί του για να μην παρεξηγηθώ. Σκοτώνονται τα κορίτσια για τον Σάκη. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, θα μαλλιοτραβηχτούν όλες, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Μια χαρά παιδί είναι, είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας δε νομίζω όμως ότι είναι ο τύπος άντρα που μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη στο Love it.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved