Τι συμβαίνει με τον Θέμη Μάλλη; Η παραίτηση, η ρήξη με το κανάλι και η επόμενη μέρα!
Media

Τι συμβαίνει με τον Θέμη Μάλλη; Η παραίτηση, η ρήξη με το κανάλι και η επόμενη μέρα!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ η είδηση ότι ο Θέμης Μάλλης υπέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης (8/6) την παραίτησή του. 

Ο δημοσιογράφος ο οποίος από το ξεκίνημα του Open TV κρατούσε τη θέση του υπεύθυνου ψυχαγωγικών εκπομπών και είχε επιμεληθεί προσωπικά τη θεματολογία και τον σκελετό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" αποφάσισε να κλείσει οριστικά πίσω του, όπως ανέφερε το primetime, ένα μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του στα media.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, οι σχέσεις του Θέμη Μάλλη με τον σταθμό είχαν αρχίσει να διαταράσσονται όταν άρχισαν να υπάρχουν διάφορες διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και αν αυτές οι διαφωνίες κατέληγαν, όπως πρέπει να συμβαίνει, σε κάτι δημιουργικό, τότε όλα θα πήγαιναν ρολόι. Όμως στην περίπτωση Θέμη Μάλλη και Open λειτούργησε εντελώς αντίθετα.

Όποια πρόταση του δημοσιογράφου για αλλαγή πλεύσης σε κάποια προγράμματα ώστε να ανέβει ο υψηλός όρος τηλεθέασης του καναλιού, δεν εισακουγόταν, παρ' όλο που ο ίδιος κρατούσε τον τίτλο του Υπεύθυνου ψυχαγωγικών εκπομπών του σταθμού.

Το κρίσιμο ραντεβού

Χθες το απόγευμα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Θέμης Μάλλης είχε ξανά ραντεβού με ιθύνοντες του σταθμού στους οποίους εξέφρασε και πάλι τη δυσαρέσκειά του για τη συνεργασία τους. Η άλλη πλευρά, φέρεται να πρότεινε στον δημοσιογράφο να κάνει υπομονή για ακόμα έξι με επτά μήνες όμως μάλλον το... ποτήρι είχε ξεχειλίσει για εκείνον.

Σήμερα το μεσημέρι υπέβαλε την παραίτησή του, τονίζοντας όμως πως θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το τέλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου καθώς εκτός από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι. Λογικό λοιπόν είναι να μη θέλει να "κρεμάσει", μία ανάσα πριν το φινάλε της σεζόν την καλή του φίλη την οποία και εκτιμάει πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved