«Το αύριο μας ανήκει»: Η νέα καθημερινή σειρά του MEGA
Media

«Το αύριο μας ανήκει»: Η νέα καθημερινή σειρά του MEGA

Ιστορίες έρωτα, προδοσίας, μίσους και αγάπης, δολοπλοκίες και μηχανορραφίες, έντονα πάθη, συγκινήσεις ανατροπές και κρυμμένα μυστικά συνθέτουν τη νέα σειρά του Mega που ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τη νέα σεζόν.

Το ΜΕGΑ την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά ποντάρει κατά κύριο λόγο στη μυθοπλασία και στη φαρέτρα του εντάσσει μια ακόμη σειρά, η οποία θα είναι καθημερινή και θα δίνει το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τίτλος της: «Το αύριο μας ανήκει». Η παραγωγή αποτελεί διασκευή της γαλλικής παραγωγής «Demain nous appartient» που έκανε πρεμιέρα το 2017, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έχει μεταδοθεί στο Βέλγιο, τη Σουηδία, το Κεμπέκ και την Ιταλία. Πρόκειται για μια κοινωνική σειρά με έντονο το αστυνομικό στοιχείο που διαδραματίζεται σε μια παραθαλάσσια πόλη.

Όλα ξεκινούν όταν η σύγκρουση δύο σκαφών που παίρνουν φωτιά έχει τραγική κατάληξη αφού υπάρχουν θύματα. Η Χλόη ανησυχεί καθώς ο γιος της Μαξίμ είναι εξαφανισμένος. Τον βρίσκει στο κρατητήριο αλλά δεν ξέρει γιατί. Ένα σώμα βρίσκεται στην παραλία. Είναι της Άννας, της αδελφής της που λείπει 17 ολόκληρα χρόνια, και είναι βαριά τραυματισμένη. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί επέστρεψε. Η Χλόη συναντά τον Μάρτιν, τον σύντροφο της Άννας και αναζητά την αλήθεια. Η Άννα που βρίσκεται σε κώμα, έχει αμνησία και παράλληλα μαθαίνει πως είναι έγκυος. Η Χλόη προσπαθεί να τη βοηθήσει να θυμηθεί. Παράλληλα η γυναίκα και ο σύζυγός της ανησυχούν για τον γιο τους καθώς πιστεύουν πως είναι μπλεγμένος στην τραγωδία και πράγματι ο νεαρός ομολογεί. Τώρα πρέπει να σώσει τον γιο της που κινδυνεύει να μπει στη φυλακή αλλά να σταθεί και στην αδελφή της. Τη σκηνοθεσία της σειράς θα υπογράψει ο Βασίλης Ντούρος, τη διασκευή του σεναρίου ο Γιάννης Σκαραγκάς και την υλοποίηση της παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Pedio Productions που υπογράφει τις σειρές «Ήλιος» (ΑΝΤ1) και «Έξαψη» (ΜΕGΑ).

Οι πρωταγωνιστές

Η Ελισάβετ Μουτάφη, μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας, επιστρέφει στην τηλεόραση με τον βασικό ρόλο-κλειδί. Για τον αντρικό ρόλο η παραγωγή προσέγγισε και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία με τον ηθοποιό λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει σε μια ιρανική σειρά εποχής όπου και συμμετέχει. Τελικά παρτενέρ της θα είναι ο Αντώνης Καρυστινός που τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑLΡΗΑ «Έρωτας μετά». Πολύ κοντά στη συμφωνία είναι και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος έκανε την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο «Κόκκινο ποτάμι» στο ΟΡΕΝ, αλλά και ο Αντώνης Βλοντάκης που πήρε το βάπτισμα του πυρός στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1.

Πηγή TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved