Συγκινεί ο Βάλαρης μιλώντας στο gossip-tv για τον Βοσκόπουλο: «Ο Τόλης μας αγκάλιασε σαν άγγελος»
Media

Συγκινεί ο Βάλαρης μιλώντας στο gossip-tv για τον Βοσκόπουλο: «Ο Τόλης μας αγκάλιασε σαν άγγελος»

Εμαφνώς συγκινημένος ο Γιώργος Βάλαρης μίλησε στο gossip-tv.gr για τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Βάλαρης μίλησε αποκλειστικά στo gossip-tv.gr για την απώλεια του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη του.

«Η απώλεια τεράστια… ένας άνθρωπος που μας αγκάλιασε σαν άγγελος στην τελευταία μας παράσταση. Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο και για τον καλλιτέχνη και για τον άνθρωπο Τόλη που είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του.

Ο τελευταίος μεγάλος!

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Άντζελα και σε αυτό το πλάσμα που λάτρευε τόσο, την κόρη του.»

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ο αξέχαστος τραγουδιστής είχαν συνεργαστεί το 2018 για την μεγάλη θεατρική παραγωγή "Μαριχουάνα Στοπ" και από την πρώτη στιγμή είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν μεταξύ τους μία πολύ δυνατή φιλία. Άλλωστε, ο Γιώργος Βάλαρης όχι μόνο εκτιμούσε αλλά και θαύμαζε τον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος ήξερε από πρώτο χέρι να τον καθοδηγήσει στις πρόβες μιας και υπήρξε πρωταγωνιστής και στην ελληνική ομότιτλη ταινία.

Τα λόγια του Γιώργου Βάλαρη είναι αντιπροσωπευτικά του πόσο καλή σχέση είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν μεταξύ τους μετά τη συνεργασία τους η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και εμπορικά. Συντετριμμένοι φυσικά είναι και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της συγκεκριμένης παράστασης που είχε ανέβει 47 χρόνια μετά την ταινία σε μία υπερπαραγωγή με 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα που συνόδευε τον κορυφαίο Τόλη καθώς ερμήνευε ζωντανά στη σκηνή τα τραγούδια του, ανάμεσά τους τα τραγούδια «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», «Δεν με νοιάζει», κ.α.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved