Είναι επίσημο! Η Μαρία Ηλιάκη στο Mega - Η μεγάλη έκπληξη της σεζόν!
Media

Είναι επίσημο! Η Μαρία Ηλιάκη στο Mega - Η μεγάλη έκπληξη της σεζόν!

Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Η Μαρία Ηλιάκη μετά από πέντε χρόνια απουσίας αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή, πλέον όμως είναι η κατάλληλη περίοδος για την επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι.

Η επίσημη ανακοίνωσε αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία»

Όπως ήδη έχει γραφτεί η Μαρία Ηλιάκη θα είναι στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το Star αναλαμβάνει νέα εκπομπή στο Mega κάθε Σαββατοκύριακο.

Η ίδια μάλιστα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της:

Επιστρέφεις στο Σαββατοκύριακο λοιπόν. Πως νιώθεις για αυτό;
Ενθουσιασμένη. Αλήθεια, ανυπομονώ. Η πρόταση του Mega αφορούσε τη συγκεκριμένη ζώνη και ο στόχος μου είναι να κάνουμε μια εκπομπή που να αφορά όλους τους ανθρώπους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε μια καλή παρέα σε ζοφερή εποχή, όπου θα έχουμε χιούμορ και θα βοηθάμε όπως και όπου χρειάζεται. Θα ζούμε εντός πραγματικότητας όλοι μαζί.

Και για τη Μαρία Ηλιάκη ακούστηκε ότι θα συνεργαστείτε. Μάλιστα, όταν έγινε μητέρα δεν μπόρεσες να συγκρατήσεις τα δάκρυα σου μπροστά στον φακό.
Τη Μαρία την αγαπώ. Τα δάκρυα μου για εκείνη ήταν δάκρυα χαράς γιατί είναι ένα κορίτσι που κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια της και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Εγώ πάντα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τη Μαρία. Γενικά όλοι οι άνθρωποι που ήμασταν στο Κου κους λέμε ότι πάντα θέλουμε να ξανά συνεργαστούμε, έχουμε σχέσεις οικογενειακές. Μας έχει δέσει μια ιστορία τηλεοπτική που έγινε προσωπική. Είναι εξωπραγματικά συγκινητικό αυτό. Δεν είναι πολύ ωραίο σε έναν χώρο που θεωρείται ανθρωποφάγος να αποδεικνύεται πως μπορεί και να μην είναι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved