Νταλιάνης: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες, ο γάμος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η διαφορά ηλικίας
Media

Νταλιάνης: Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες, ο γάμος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η διαφορά ηλικίας

Άγριες Μέλισσες: Ο Ερρίκος Θανόπουλος, κατά κόσμον Γιάννης Νταλιάνης μπήκε στη σειρά τη δεύτερη σεζόν και λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που φέτος την απολαμβάνουμε στο ρόλο της Βασιλικής στον Σασμό.

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

«Ο Δούκας είναι ο καλύτερος πελάτης μου. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, και είναι και πολύ καλή ιδέα των σεναριογράφων, που δεν έχουν πια κανέναν ο Δούκας και η Μυρσίνη, υπάρχει μια τυπική σχέση με τον δικηγόρο. Την κρίσιμη στιγμή δεν συνεργάστηκα και δεν εξυπηρέτησα τον Βόσκαρη, έναν βιαστή. Ως δικηγόρος μπορεί να υπερασπιζόμουν τον Δούκα, αλλά ήξερα ότι υπάρχει και δίκαιο και δεν ανέλαβα να υπερασπιστώ τον Βόσκαρη. Αυτός ο τυπικός άνθρωπος, τη στιγμή που έμειναν τελείως μόνοι, ξεπερνάει το όριο και τους καλεί στο σπίτι του, τους συμπονεί. Πιθανότατα να επιστρέψω στον τρίτο κύκλο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συζήτηση».

Ο γάμος του με την ηθοποιό Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ο Γιάννης Νταλιάνης βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια της γνωστής ηθοποιού, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και δημιούργησε μαζί της μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Το ζευγάρι κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γάμο του και την οικογένειά του, όμως συχνά κάνει συνεργασίες στο θέατρο, αλλάζοντας ρόλους καθώς άλλοτε σκηνοθετεί εκείνος και εκείνη παίζει, αλλά συμβαίνει και το αντίστροφο. Δηλαδή σκηνοθετεί εκείνη και παίζει εκείνος.

«Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι σύζυγός μου. Γνωριστήκαμε στα “Ίχνη” και έχουμε δύο κόρες. Δε δίνουμε δικαιώματα για άλλα πράγματα. Δουλεύουμε πολλές φορές μαζί. Τώρα σκηνοθετώ εγώ και παίζει η Μαριλίτα, αλλά έχει γίνει και το αντίθετο. Απομακρύνθηκε από την τηλεόραση γιατί ήρθαν τα παιδιά. Δεν αρνείται να ξανακάνει τηλεόραση», έχει πει σε συνέντευξή του στη “Φωλιά των Κου Κου” ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης.

Η διαφορά ηλικίας

Οι δυο τους είναι μαζί 13 χρόνια! Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής τέχνης το 1980 ενώ η σύζυγός του ήταν μόλις 14 ετών.

Ο ρόλος της ηθοποιού στο Σασμό

Υποδύεται την σύζυγο του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου. Πρόκειται για μια γυναίκα κομψή, ευπροσήγορη, νοικοκυρά, καλή μητέρα, πιστή αν και όχι ευτυχισμένη σύζυγος. Ανέχεται έναν επιπόλαιο, άπιστο σύζυγο που πολλές φορές της φέρεται απότομα και την πληγώνει. Μοναδική παρηγοριά στην γκρίζα ζωή της, το παιδί της, ο Νικηφόρος 18 ετών, στον οποίον αφοσιώνεται απολύτως και ολοκληρωτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved