GNTM: Το πρώτο ταξίδι του διαγωνισμού είναι γεγονός - Τα μοντέλα σε ρόλο camper (videos)
Media

GNTM: Το πρώτο ταξίδι του διαγωνισμού είναι γεγονός - Τα μοντέλα σε ρόλο camper (videos)

Στο GNTM 4 τα μοντέλα πήγαν για κάμπινγκ, με τις παρέες να είναι πλέον ξεκάθαρες και τους διαγωνιζόμενους να έχουν αναλάβει έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Η φετινή σεζόν του Greece's Next Top Model έχει φτάσει πλέον σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, αφού η τελική 11αδα είναι εδώ και πολύ σύντομα η δεκάδα θα είναι γεγονός.

Στο σημερινό επεισόδιο (!6-11) είδαμε τα επίδοξα μοντέλα να μεταμορφώνονται σε campers, αφού από την έναρξη του επεισοδίου, ο coach Γιώργος Καράβας, ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι θα πάνε το πρώτο τους ταξίδι - εκδρομή, στο πλαίσιο του διαγωνιστικού μέρους του σόου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Πήγαν λοιπόν μια εκδρομή στη λίμνη Δόξα, όπου έστησαν τις σκηνές τους, ο καθένας με τις παρέες του και εκεί φυσικά τους περίμενε μια ακόμα fashionable δοκιμασία.

Όπως είπε και ο Θάνος, σε αυτήν την εκδρομή, φάνηκαν ξεκάθαρα οι παρέες και το πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στο παιχνίδι, αφού ο Ντίνος και η Κυβέλη, για ακόμα μια φορά, έδειχναν απομονωμένοι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ο Γιώργος Καράβας κάπου εκεί ανακοίνωσε και την δοκιμασία: Είπε στα παιδιά ότι θα πρέπει να γίνουν art directors οι ίδιοι, να χρησιμοποιήσουν τη σκηνή τους και props, που είχαν στη διάθεσή τους, για να βγάλουν την καλύτερη λήψη. Η νικήτρια ομάδα της δοκιμασίας θα κερδίσει ένα ολοκαίνουριο smartphone, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, για να βγάζουν τα προσωπικά τους φανταστικά κλικ.

Πρόκειται για μια δοκιμασία, στο πλαίσιο του reward, όπου οι παίκτες διασκεδάζουν και παίρνουν μαθήματα για τις επόμενες δοκιμασίες αποχώρησης. Όλες οι προσπάθειες ήταν πραγματικά πολύ καλές, με τον coach να είναι ευχαριστημένος σχεδόν από όλους τους διαγωνιζόμενους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Τα παιδιά έδωσαν την ψήφο τους στη φωτογραφία που πίστευαν εκείνοι ότι ήταν η καλύτερη και υπηρέτησε σε μεγαλύτερο ποσοστό όλο αυτό το concept. H ομάδα που κέρδισε ήταν εκείνη του Κωνσταντίνου και της Αγάπης και νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος, που κέρδισε και το ολοκαίνουργιο smartphone.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ένα ταξίδι εκτός έδρας και μια αποχώρηση στο τέλος της ημέρας (Video)

GNTM: Αγνώριστη η Ραφαέλα ένα μήνα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι – Άλλος άνθρωπος

GNTM: Aπό το bottom ... στην κορυφή και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς! (video & photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved