GNTM: Αγνώριστη η Ραφαέλα ένα μήνα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι – Άλλος άνθρωπος
Media

GNTM: Αγνώριστη η Ραφαέλα ένα μήνα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι – Άλλος άνθρωπος

GNTM: Πριν από έναν περίπου μήνα αποχώρησε η Ραφαέλα Ροδινού από το ριάλιτι και μετά την αλλαγή στα μαλλιά της δεν θα την αναγνωρίσεις.

Μπορεί στο make over να της έκαναν την απαιτούμενη αλλαγή στο look της, ωστόσο αφού αποχώρησε έβαλε κι εκείνη το χεράκι της και πλέον είναι άλλος άνθρωπος. Έκοψε τα μαλλιά της, άλλαξε χτένισμα και είναι μια άλλη.

Δες την αλλαγή της στη gallery

Κατά την αποχώρησή της από το GNTM η Ραφαέλα Ροδινού, είπε: «Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα, αλλά επειδή είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, τα περισσότερα συναισθήματα μέσα μου είναι ευχάριστα. Στόχος μου ήταν να φτάσω στο makeover, από εκεί και πέρα δε με ενδιέφερε τι θα γίνει. Θα γυρίσω πίσω στις αγκαλιές που μου έχουν λείψει τόσο πολύ και θα ξεκινήσω να χορεύω, να ηχογραφώ και να ποζάρω».
Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, επέστρεψε στο Instagram, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση.

Η 24χρονη σχολίασε: «Back to Normality! Το ζήσαμε και αυτό. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα ρε παιδιά, αλήθεια! Να είστε αληθινοί, να είστε δημιουργικοί, να μην φοβάστε να εκτεθείτε ή να τσαλακωθείτε! Δημιουργήσατε αναμνήσεις! Ευχαριστώ την παραγωγή του @gntmgr για την όμορφη συνεργασία και τους κριτές φυσικά! Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την @vicky_koulianoy και τον αγαπημένο coach @yiorgoskaravas_official για τις πολύτιμες συμβουλές τους και για το ήθος τους γιατί αυτά τα παραδείγματα είναι προς μίμηση!
Υστ1: επειδή δεν είμαι καμία σνομπ βάζω στόχο δημόσια από σήμερα να απαντήσω σε οοοολα τα μηνύματα
Υστ2: the best are yet to come
Goodnight», ήταν η πρώτη της ανάρτηση

Διαβάστε επίσης

GNTM: Η Ραφαέλα αποχώρησε και αυτό είναι το πρώτο μήνυμα – «καρφί»: «Επειδή δεν είμαι καμία σνομπ…»

Ραφαέλα Ροδινού: Η Β' Σταρ Ελλάς και η… εγκληματολογία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved