«Ρε γάιδαρε, γιατί ρε αληταρά»! Τσαλίκης την λέει σε Γερμανού-Τσιμτσιλή μετά το σταύρωμα στον Αργυρό
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά τη δημοσίευση ενός προωθητικού βίντεο για το νέο του τραγούδι «Ρεύμα», με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, λίγο πριν από την πρώτη μεγάλη συναυλία του στο Παρίσι.
Η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς συνέπεσε με μια περίοδο κοινωνικής έντασης στη Γαλλία, με επεισόδια και ταραχές να απασχολούν την επικαιρότητα. Ορισμένοι χαρακτήρισαν την κίνηση του τραγουδιστή «εκτός τόπου και χρόνου», θεωρώντας ότι η προώθηση της μουσικής του και η εικόνα που παρουσίαζε δεν ταίριαζαν με την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα.
Στη δημόσια συζήτηση παρενέβη μέσα από τα social media και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος σχολίασε τις επικρίσεις μέσα από μια τοποθέτηση με έντονα ειρωνικό ύφος.
«Και είμαι λοιπόν από την πρεμιέρα της Θεσσαλονίκης, όλα πήγαν τέλεια και κάθομαι σκρολάρω και πραγματικά καλά τον κάνετε ρε φίλε, καλά τον κάνετε. Ποιος είσαι ρε Αργυρέ που πας στο Παρίσι να κάνεις συναυλία, που την προηγούμενη ημέρα που καίγεται το Παρίσι ρε γαϊδούρι, την προηγούμενη μέρα η Σελίν Ντιόν την κάνει την συναυλία της κανονικά και πάει εκεί και ο πρόεδρος της Γαλλίας με την προεδρίνα. Εσύ όμως φίλε μου έπρεπε να τοποθετηθείς!
Έξαλλος ο Συρίγος με τον Αργυρό: «Καίγεται όλη η Γαλλία και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να...»

Πήγες εσύ αυθόρμητα σαν καλλιτέχνης, που είμαστε όλοι, μια ψυχική παιδική οι καλλιτέχνες, και πήγες, τόλμησες μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και είπες το τραγούδι σου; Και ότι θα γίνει χαμός; Γιατί ρε αληταρά! Δεν έπρεπε πρώτα να τοποθετηθείς, να πεις συγγνώμη, ξέρω ότι καίγεται το Παρίσι αλλά έχω κλείσει αυτή την αίθουσα ένα χρόνο και οι Έλληνες έχουν πληρώσει. Χίλια συγγνώμη, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό; Δεν γίνεται όλοι Ναταλάκι μου να είναι ταυτισμένοι αγάπη μου και Σταματινάκι μου που είστε τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα στην τηλεόραση, γι’ αυτό και σας μιλάω, και να είσαι ταυτισμένος, να κάνεις διαγγέλματα. Δεν το έχουν όλοι.

Δεν έχει κάποιον στην ομάδα του; Ναι, έχει κάποιον στην ομάδα του. Μπορεί να μην το’ χει το παιδί, να μη νιώθει καλά. Πόσες φορές έχω πει στη γυναίκα μου πάμε στις κάμερες, πάμε να μιλήσουμε τα τελευταία 30 χρόνια; Μου λέει δεν μπορώ, δεν σημαίνει ότι δεν το σκέφτεται. Θα μου πεις να μην κάνει και το βίντεο το promo, ναι αλλά είναι καλλιτέχνης.
Ο μοναδικός Έλληνας αυτή τη στιγμή που κάνει πράγματα σοβαρά στο εξωτερικό, ο μοναδικός Έλληνας που φέρνει και ενώνει όλη την ομογένεια, τη νεολαία και τη φέρνει στην ελληνική μουσική, άρα στην Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Εντάξει; Και κανονικά η συμπαθέρασταση σε εμένα κυρία Μενδώνη θα έπρεπε να τον κάνει έναν ξέρω γω cultural youth ambassador στο εξωτερικό. Παίζει στους πιο εμβληματικούς χώρους του εξωτερικού και έχει ενώσει όλη την πιτσιρικαρία της ελληνικής ομογένειας απανταχού. Αφήστε τα, τα λύσαμε όλα και τα βάλαμε με τον Αργυρό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης στο βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ:
Λιάγκας για τη συναυλία – όνειρο ζωής του Αργυρού στο φλεγόμενο Παρίσι: «Είναι σε έναν άλλο κόσμο»
Χασαπόπουλος για Αργυρό: «Δεν πάει καλά, πρέπει να φτιάξει την εικόνα του»
Γερμανού για Αργυρό: «Το Παρίσι φλέγεται, ένας μεγάλος σταρ θα έπρεπε να δείξει ενσυναίσθηση»