Ο Δάσκαλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage είναι ονειρικές – Το καστ στα… καλύτερά του
Media

Ο Δάσκαλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage είναι ονειρικές – Το καστ στα… καλύτερά του

Ο Δάσκαλος: Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μόλις είδαμε το πιο ωραίο backstage.

O ηθοποιός και σεναριογράφος επιστρέφει και λίγο πριν την έναρξη της νέας του δουλειάς μοιράστηκε με τους followers του backstage φωτογραφίες και είναι… ονειρικές.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πιο κατασταλαγμένος καλλιτεχνικά και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, δίνει ένα καινούργιο ραντεβού στη μικρή οθόνη. Η σειρά που ετοιμάζει είναι κινηματογραφικού χαρακτήρα και υψηλής αισθητικής.

Δες τις πρώτες backstage φωτογραφίες

Πρόκειται για το story ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ' έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης

Φάνης Μουρατίδης: Η σειρά του Παπακαλιάτη και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με την Παπαχαραλάμπους

O δάσκαλος: Αυτόν τον ρόλο θα παίξει η Χάρις Αλεξίου και τον πρόδωσε ο Φάνης Μουρατίδης

Απίθανη η Χάρις Αλεξίου - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα γυρίσματα της σειράς του Παπακαλιάτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved