GNTM: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι έγινε για πρώτη φορά μαμά - Η ανακοίνωση και η πρώτη φώτο
Media

GNTM: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι έγινε για πρώτη φορά μαμά - Η ανακοίνωση και η πρώτη φώτο

Πρώην παίκτρια του GNTM έγινε πρώτη φορά μαμά! Απέκτησε έναν υγιέστατο και κούκλο γιο και το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram της ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο!

Ο λόγος για την Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM!

Η Μαρτίνα είχε αποκαλύψει πως είναι έγκυος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» στην οποία είχε πει: «Περιμένω αγοράκι. Είμαι 7,5 μηνών. Είναι το πρώτο μου μωρό. Με τον σύντροφό μου είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Πάμε στον πέμπτο χρόνο. Ο σύντροφος μου έχει παιδάκι και από τον πρώτο του γάμο. Μένουμε μόνιμα στην Πάτρα»!

Όσον αφορά τη σχέσης της είχε πει η πρώην παίκτρια του GNTM: «Ήρθα στην Ελλάδα 6 μηνών μαζί με τη μητέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν. Έχω μεγαλώσει με τον πατριό μου, που είναι από την Κρήτη. Από πολύ μικρή ήμουν ανεξάρτητη. Με τον Κώστα γνωριστήκαμε σε μια νυχτερινή έξοδο και κολλήσαμε αμέσως. Στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα με την ηλικία του Κώστα. Ο Κώστας θα κλείσει τα 48 και εγώ είμαι 23. Εγώ του έκανα πρόταση γάμου, γιατί μου έλεγε για πλάκα “πότε θα με ζητήσεις”. Του έκανε πρόταση γάμου πέρσι στα γενέθλιά του. Μου είπε ότι θέλει δυο μήνες να το σκεφτεί».

Έγινε μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε αλλά και τα όσα είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου όταν είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της!

Να της ζήσει!

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Θυμάστε την Μαρτίνα από τον περυσινό κύκλο του ριάλιτι; Τι κάνει σήμερα;

GNTM: Πρώην παίκτρια έγκυος στο πρώτο της παιδί! Άφωνη η Καινούργιου μόλις την είδε στο πλατό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved