GNTM: Θυμάστε την Μαρτίνα από τον περυσινό κύκλο του ριάλιτι; Τι κάνει σήμερα;
Showbiz

GNTM: Θυμάστε την Μαρτίνα από τον περυσινό κύκλο του ριάλιτι; Τι κάνει σήμερα;

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ έκανε αισθητή πέρυσι την παρουσία της στο GNTM μιας και υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι μόδας. 

Η Μαρτίνα ήταν μία από τις τέσσερις κοπέλες των FF, των κοριτσιών δηλαδή που από την αρχή του παιχνιδιού θεωρούσαν πως θα ήταν οι φιναλίστ και η αλήθεια είναι ότι δεν έπεσαν έξω αφού ανάμεσά τους ήταν και η μία εκ των δύο νικητριών, η Κάτια Ταραμπάνκο.

Τι κάνει όμως και με τι ασχολείται πλέον η Μαρτίνα;

Όπως μπορεί να δει κανείς από τη σελίδα της στο instagram, η Μαρτίνα συνεχίζει να ασχολείται με τη μόδα και το μόντελινγκ.

Διαθέτει άλλωστε ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και άνετα μπορεί να συνεχίσει για πολλά χρόνια να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Πάντως, με την οικειοθελή αποχώρησή της από το παιχνίδι, η Μαρτίνα κατάφερε να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της ενώ λίγο μετά την αποχώρησή της είχε αφήσει πολλά υπονοούμενα:

«Βλέποντάς με στο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι είναι αυτή η Μαρτίνα και εγώ σοκαρίστηκα και πηγαίνω στο μήκος κύματος των τηλεθεατών, γιατί δεν υπάρχει συνέχεια. Τους δικαιολογώ! Ο τηλεθεατής δεν βλέπει τις ερωτήσεις που δεχόμαστε εμείς από πίσω, εγώ μπορεί να είχα πει 15 θετικά και 5 αρνητικά. Δεν είναι στο χέρι μου να παίξουν μόνο τα αρνητικά. Πήγαιναν to the point σε κάθε κοπέλα, μας είχαν καταλάβει από την αρχή πώς είμαστε, την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα…»

Δείτε στις παρακάτω φωτό πώς είναι σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved