J2US: Το gossip-tv backstage στη μεγάλη βραδιά του τελικού! Δείτε όλα όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες
Media

J2US: Το gossip-tv backstage στη μεγάλη βραδιά του τελικού! Δείτε όλα όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες

J2US τελικός: Η μεγάλη βραδιά τα είχε όλα! Κέφι, εκπλήξεις, ανατροπές, απουσίες αλλά και πολύ γέλιο!

Φυσικά, το gossip-tv ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα και κυρίως τους πρωταγωνιστές ενός λαμπερού σόου που έδωσε άλλο νόημα στα σαββατόβραδά μας.

Γνωρίζοντας ήδη το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει στον φετινό κύκλο του σόου, μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε πραγματικότητα αυτό που είχε υποσχεθεί από το ξεκίνημα του J2US φέτος στον Alpha. Ότι θα μας χαρίσει ένα πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό project με τα πιο λαμπερά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, πολύ χορό, μουσική και φυσικά ένα απίθανο σόου.

Δείτε τις πρώτες στιγμές πριν ξεκινήσει το live:

Ας ξεκινήσουμε όμως από την έναρξη της βραδιάς. Όπως είδαμε όλοι, η Δέσποινα Βανδή ήταν στο σπίτι και μοίραζε βαθμούς σε ζωντανή σύνδεση καθώς λόγω κορονοϊού έπρεπε να απέχει από το πλατό. Τη θέση της πήρε επάξια ο Νίκος Αλιάγας ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ανάμεσα στο κοινό στο πλατό του J2US τη σύζυγό του Τίνα η οποία είναι φυσικά η μεγαλύτερη θαυμάστριά του αλλά και ο άνθρωπος που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο Έλληνας παρουσιαστής πάντως έδειξε να έχει λατρεία με τις selfies και γενικότερα με την τέχνη της φωτογραφίας και δεν είναι καθόλου τυχαίο που με τη φωτογραφική του μηχανή έχει απαθανατίσει πολύ σπουδαίες προσωπικότητες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πλατό του σόου την ώρα που πήγαιναν σε break:

Ποιος τηλεοπτικός ανταγωνισμός; Μπάρκα και Καινούργιου μαζί στα διαλείμματα!

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου να είναι τηλεοπτικά μεγάλες αντίπαλοι αφού προβάλλονται οι εκπομπές τους στην πρωινή ζώνη όμως πίσω από τις κάμερες είναι δύο πολύ καλές φίλες. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον μεγάλο τελικό του J2US, η Δανάη στο πλευρό της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου που είχε και τη γιορτή της και η Κατερίνα Καινούργιου δίπλα στον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη. Εννοείται πως τούς απαθανατίσαμε και εμείς σε πολύ όμορφες στιγμές. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ψιλή κουβέντα Αλιάγα με Μπάρκα! Γιατί έπαθε... πλάκα με τη Νικόλιζα ο Έλληνας παρουσιαστής;

Ο Νίκος Αλιάγας παρ' όλο που προστέθηκε στην παρέα του J2US τελευταία στιγμή, σύντομα κατάφερε να γίνει ένα με τους υπόλοιπους συντελεστές οι οποίοι τον αγκάλιασαν φυσικά με πολλή αγάπη. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με όλους τους... γνωστούς "εμπλεκόμενους" του σόου, ανάμεσά τους φυσικά και τη Δανάη Μπάρκα με την οποία είχε μία σύντομη κουβέντα μαζί της σε ένα διάλειμμα όταν η παρουσιάστρια βρέθηκε κοντά στη μητέρα της που καθόταν ακριβώς δίπλα στον Νίκο Αλιάγα.

Ο παρουσιαστής πάντως, έδειξε να εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα από τη φωνή της Εβελίνας Νικόλιζα όταν εκείνη βρέθηκε στο stage για να τραγουδήσει για τελευταία φορά φέτος με τον παρτενέρ της Νίκο Μπάρκουλη. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή που την κοιτούσε, τής έκανε νόημα ότι του άρεσε πολύ η ερμηνεία της.

Η ξαφνική απόφαση του Κοκλώνη και το ντουέτο που έγινε... τρίο!

Και όμως! Συνέβη και αυτό! Παρ' όλο που επρόκειτο να δούμε σε ντουέτο - έκπληξη τον James Καφετζή και την Super Κική, τελικά είδαμε... τρίο αφού ανάμεσα στους δύο μπήκε ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος σε ένα break αποφάσισε να κάνει πρόβα μαζί τους για να βγουν στον "αέρα" μαζί και οι τρεις. Μάλιστα στο ένα break οπότε και το αποφάσισε το έκαναν πρόβα, στο επόμενο break έκαναν μία δεύτερη πρόβα και τελικά το παρουσίασαν στον "αέρα" του σόου και οι τρεις με αυτοπεποίθηση σε ένα... ρεσιτάλ ερμηνείας όπως συνηθίζει να λέει ο γνωστός παρουσιαστής. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ο ξέφρενος χορός του Κοκλώνη με τη Δανάη Μπάρκα!

Και αν νομίσατε ότι το κλίμα στα παρασκήνια του σόου ήταν κάπως... χλιαρό και σχεδόν βαρετό, κάνετε λάθος καθώς όταν έπεφταν διαφημίσεις ή όταν οι κάμερες ήταν μακριά από τον Νίκο Κοκλώνη, εκείνος έπαιρνε τη χορευταρού φίλη του Δανάη Μπάρκα και χόρευαν στους ρυθμούς των τραγουδιών που ακούγονταν στο πλατό, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Αρκεί μόνο να δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μία γεύση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved