Survivor 5: Παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού - Ο Λιανός ανακοινώνει ποινές
Media

Survivor 5: Παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού - Ο Λιανός ανακοινώνει ποινές

Survivor: Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Στο δεύτερο συμβούλιο εκτός από την ψηφοφορία, θα δούμε έναν απίστευτο καβγά στην ομάδα των Μαχητών και… ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώνει ότι παραβίασαν τους κανόνες!

Στο νέο επεισόδιο, εκτός από το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, θα υπάρξει ένταση και στις δύο ομάδες!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/01), θα δούμε έναν δυνατό αγώνα ασυλίας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα έχουμε έναν μεγάλο καβγά μεταξύ των Μαχητών, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθεί η Ασημίνα!

Γιατί οι παίκτες θα τα βάλουν μαζί της; Τι θα υποστηρίξει η πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών και σε ποιον θα τα χώσει άγρια;

Εκτός από τον καβγά, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως υπήρξε παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, κάτι που επιφέρει ποινές. "Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές", λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ποια είναι η παραβίαση των κανόνων;

Ίσως, η παραβίαση των κανόνων να αφορά την κλοπή γραφίδας και παπύρου από την Μυριέλλα Κουρεντή, αφού η παίκτρια τα έκλεψε από το συμβούλιο του νησιού προχθές, με στόχο να γράψει ένα γράμμα για τον Γιώργο Κατσαούνη και να του το δώσει, κάτι που είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Δείτε το τρέιλερ!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved