Survivor: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Θανάσης Βισκαδουράκης - Η απουσία του Γιωρίκα και τα κλάματα
Media

Survivor: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Θανάσης Βισκαδουράκης - Η απουσία του Γιωρίκα και τα κλάματα

Survivor: Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/1).

Μετά και την είσοδο των τριών νέων παικτών, οι ομάδες ήταν ανανεωμένες όμως οι Διάσημοι μετρούσαν δύο απώλειες. Ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο πιο δυνατός τους παίκτης μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, νοσηλευόταν στην κλινική ενώ και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, λόγω τραυματισμού, έμεινε εκτός στίβου μάχης.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όπως ήταν φυσικό, η ήττα ήταν ένα σενάριο που κανείς δεν ήθελε.

Οι Διάσημοι ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και έχασαν με σκορ 8-10 από τους Μαχητές οι οποίοι φυσικά πανηγύρισαν έξαλλα.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, έπαιξαν για την ατομική ασυλία και αυτή που κατάφερε να την κερδίσει ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία την είχε και ανάγκη καθώς έχει βρεθεί στο στόχαστρο ουκ ολίγες φορές και το πιο πιθανό ήταν να ψηφιστεί και για ακόμη μία φορά.

Λίγο μετά, βρέθηκαν ξανά στο συμβούλιο του νησιού και έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Οι δύο παίκτες που ψηφίστηκαν ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Με μία παραπάνω ψήφος όμως ο δεύτερος αναδείχτηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε και πάλι σε κλάματα όταν είδε ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης, με τον οποίο έχουν έρθει αρκετά κοντά, δεν ήταν πάλι εκεί και ακόμη νοσηλευόταν στην κλινική. Ο Γιώργος Λιανός όμως τον καθυσήχασε και της είπε ότι θα επιστρέψει σύντομα!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Παρεμένει στο νοσοκομείο ο Γιωρίκας - Η πρώτη νύχτα των τριών νέων παικτών στην παραλία

Survivor: Κατσαούνης κατά Σοϊλέδη: «Νομίζει ότι είναι ο Θεός του πολέμου, θα του κοπεί η μαγκίτσα»

Survivor: Ατύχημα για τον Γιώργο Κατσαούνη - Έκανε ράμματα στο μάτι (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved